Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве ситна збирка од фановите на Губентус (има и на Билан) по Рома - Аталанта 2:1 во фан клуб: Рома. Ме мрзи да барам во темава и по другите теми, а сигурен сум дека имаше да се изначитаме од детски постови: „Утепајте ги Шинтерашиве“.

И ја користам оваа прилика да испратам едно длабоко извинување до Иве, кој го повикав да го стави Баерн во потпис до 22 мај. Иве веќе го имал Баерн. :) Ондак, следни се Лацио, Рома, Киево и Сиена.

Уште тие останаа...

Змај !:vozbud:
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3523134&postcount=11420

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3523135&postcount=11421

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3523140&postcount=11423

Мислам дека свати што сакав да ти кажам :)

Што е тука чудно? Навивачите на Интер се надеваат на кикс на директниот конкурент за титулата. Сосема нормално е тоа.

За разлика од фановите на Јувентус и Милан кои се радуваа како да освоиле титула кога Рома изби на првото место. И тоа во Фан Клуб-Рома!

^ Споредбата не ти беше на место со постовите, т.е., погрешни постови одбра да поставиш, благе везе немаат со муабетот на Ф.А.

Ме мрзи сега да барам иначе има исти такви како тие на Фа дури и бетер од тоа :wink:

па ние се радувавме за освоените скудета,вие не ни честитате туку ни викате освоивте скудето без конкуренција,таму кај има конкуренција (л.шампиони) не може глава да дигните.сега кога сме на финале немате аргументи да не критикувате,сега се правите фини:wink:
Од кога сум јас на форумот(кон крајот на 2008 год) Интер има освоено едно скудето и за тоа имам честитано во фан клуб Интер. Сега влеговте во финале и исто така честитав. Додуша, никаде не се изјаснив дали ми е мило или не што Интер е во финалето ама во ниеден момент не им го омаловажив успехот во некој свој пост:toe:

Од кога сум јас на форумот(кон крајот на 2008 год) Интер има освоено едно скудето и за тоа имам честитано во фан клуб Интер. Сега влеговте во финале и исто така честитав. Додуша, никаде не се изјаснив дали ми е мило или не што Интер е во финалето ама во ниеден момент не им го омаловажив успехот во некој свој пост:toe:

Другар до тебе не е работата..да беа сите како тебе објективни ќе беше поинаку..ама гос потенцираше генерално за навивачите на Јувентус и Милан...

Како што стојата работиве Јуве ни ЛЕ нема да игра :kesa::kesa:

Како што стојата работиве Јуве ни ЛЕ нема да игра :kesa::kesa:
Кажав неколку пати дека во ЛЕ одат до 7 мо место затоа што во финалето на купот се Рома и Интер:toe:

уште Интер за 3000, ќе ве колнам до крајот на животот ако не тепате :pos2:

Ahahahahahahahahah

По голот на Самуел банерот што го извадија фановиве на Лацио: Oh Nooooo !

:pos:

Ahahahahahahahahah

По голот на Самуел банерот што го извадија фановиве на Лацио: Oh Nooooo !

:pos:

Да се направи анкета чии навивачи се повесели на Олимпико вечерва :pos:

Италијанскава лига е смешка невидена. Не знам што ме натера да пуштам на ТВ Лацио - Интер да гледам.
Дава Интер гол и навивачите на Лацио се радуваат. :pos2::pos2::pos2:
Не е битен Лацио, важно е Рома да не е шампион. Смешки живи. Овие бетер од нас биле. Далеку се од Англија, Шпанија, Германија ....

Не е битен Лацио, важно е Рома да не е шампион. Смешки живи. Овие бетер од нас биле. Далеку се од Англија, Шпанија, Германија ....
Зашо одма со пенал идеш, денес фанови на Ливерпул се радуваа на гол за Челзи ... :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom