M
Mario Gómez
Гостин
Да, точно! Тоа финале ќе решава премногу работи.
Слободно можам да го наречам натпревар на деценијата за двата клуба.
Слободно можам да го наречам натпревар на деценијата за двата клуба.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурен сум дека во темата за Интер ова ќе биде сфатено како провокација па ај тука ќе пишам,
За почеток ќе се послужам со една реплика од филмот "Од смрак до зори". Дали сте толкави губитници, што не може да му кажете на светот дека сте победиле?
Што се не се изначитав и што се не се изнаслушав од вчера за неполни 24 часа од обезбедувањето на финалето на Интер. Пушете ЈуБенташи, ебете се ББиланези. Човече, не ми се верува. Место фино и културно да си го славите пласманот во финале, вие повеќе се радувате на неуспешните сезони на горе споменатите два клуба (ова се разбира, не се однесува на сите). Се прашувам, зошто јас кој што најкултурно ви го честитав пласманот во финале и ви посакав среќа во него, треба да пушам затоа што Интер се пласирал таму. Што имаше врска вчерашниот меч кој патем се играше помеѓу БАРСЕЛОНА (намерно ја напишав со големи букви) и Интер со Јувентус како клуб и со навивачите на Јувентус па да треба тие да пушат кур? Еве вчера еден другар Интераш толку ги исповреѓа Јувентус што стварно помислив дека ич не му чуе што Интер е во финалето, туку се радува што Јувентус не е таму.
Секоја ви чест за пласманот во финалето ама мора да научите да ги контролирате емоциите. Нема потреба да навредувате навивачи чив тим таа година не успеал да направи ништо. Еве, јас сум сигурен дека нема меч во кој Интераш би го поддржал Јувентус, па никогаш не сум напушил некој ваш навивач после евентуална победа на Јуве, пушете Шинтераши, го тепавме Бари. Ова се случи и после вашето избивање на табела во Серија А. Стварно срамота:kesa:
Сигурен сум дека во темата за Интер ова ќе биде сфатено како провокација па ај тука ќе пишам,
За почеток ќе се послужам со една реплика од филмот "Од смрак до зори". Дали сте толкави губитници, што не може да му кажете на светот дека сте победиле?
Што се не се изначитав и што се не се изнаслушав од вчера за неполни 24 часа од обезбедувањето на финалето на Интер. Пушете ЈуБенташи, ебете се ББиланези. Човече, не ми се верува. Место фино и културно да си го славите пласманот во финале, вие повеќе се радувате на неуспешните сезони на горе споменатите два клуба (ова се разбира, не се однесува на сите). Се прашувам, зошто јас кој што најкултурно ви го честитав пласманот во финале и ви посакав среќа во него, треба да пушам затоа што Интер се пласирал таму. Што имаше врска вчерашниот меч кој патем се играше помеѓу БАРСЕЛОНА (намерно ја напишав со големи букви) и Интер со Јувентус како клуб и со навивачите на Јувентус па да треба тие да пушат кур? Еве вчера еден другар Интераш толку ги исповреѓа Јувентус што стварно помислив дека ич не му чуе што Интер е во финалето, туку се радува што Јувентус не е таму.
Секоја ви чест за пласманот во финалето ама мора да научите да ги контролирате емоциите. Нема потреба да навредувате навивачи чив тим таа година не успеал да направи ништо. Еве, јас сум сигурен дека нема меч во кој Интераш би го поддржал Јувентус, па никогаш не сум напушил некој ваш навивач после евентуална победа на Јуве, пушете Шинтераши, го тепавме Бари. Ова се случи и после вашето избивање на табела во Серија А. Стварно срамота:kesa:
А до тогаш Тенк, Демонсфалл, Иве и компанија, да стават потписи од Баерн до 22 мај.
100 пати кажав и пак ќе повторам-дечките што се за Интер ако се родени во Милано-тогаш пеки,не можам да ги окривам да немаат симпатии од сите најјаки европски лиги,ама вие бе лигушковци шо клубовите од вашите села имаат замрено сосе селата ќе кажвате за кој да се навива и како?! па и сега кога интер е на праг да направи резултатски нешто слично на барса си ја кренавте цената до бескрај,го фативте дедо боже за ******!!! само некој друг ви е крив и кога губите и кога тепате не се знае повеќе шо сакате,изгледа ремет ви е главна цел,секако се помалце има квалитетни дискусии во врска со фудбалот......
Е од вакви као тебе 1% од мене сака да го изгубиме финалето за иднава година да си играте пак лига на Европа со Ел Жар Н Гог Деген Пачеко и Бенитез ...
, незнам, има секакви комбинации. Сепак, како и да е не треба да се генерализира. Јас мислам дека тука на форумов, радоста на фановите на Интер беше повеќе демонстрирана како гнев кон фановите на Јуве и Милан отколку како чиста радост за влезот во финале на нивниот омилен тим. Луѓе, радувајте се, уживајте во вашиот успех, а не во неуспехот на другите.
Јас лично кога Јуве ја освои својата титула во ЛШ (таа сум ја фатил, за првата сум бил мал и не сум знаел што е тоа фудбал) во 1996 година, во ниеден момент не ми текнало на Милан или Интер. Јас сум се радувал ко улав на успехот на мојот тим а не на тоа што таа година Интер или Милан биле слаби. Едноставно, не сум се замарал со другите екипи, битно ми било дека моите миленици се најдобри. Ако Интер сега биде најдобрата екипа во Европа, тоа е она што треба да ви биде најбитно и ич да не ви чуе дали некој навивач на Милан или Јуве ве испровоцирал како ќе го јадете гладко од (во случајов) Баерн. Сега не се битни тие (ние) туку вие и само вие и тоа како ќе одигра Интер во финалето.

Lazio - Roma 4/18/10
Udinese - Roma 4/21/10
Roma - Sampdoria 4/25/10
Parma - Roma 5/1/10
Roma - Cagliari 5/9/10
Chievo - Roma 5/16/10
pa mislam imate sansa da ja zacuvate:smir:
Рома ќе биде шампион!
Браво за Рома!
Честитки, многу ми е мерак.![]()
Кој би рекол дека Раниери има капацитет за вакво нешто, браво браво! Keep up the good work 'till the end! :wink:
колегиве од другиот клуб - плачковци на терен, плачковци тука...
Мerdazzura :tv:
Ондак, следни се Лацио, Рома, Киево и Сиена.