Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Јасно е тоа Пејо, на крај краева самиот се изјасни за Милан тука, али ипак, Германија е име на национално ниво, Баерн тагоџе меѓу тимовиве, он со ова понашање си ги спушта лагано на земја.

Иначе, за да не го живете вашиот живот во лага, еве ви ја Росаела во нејзиното најмизерно издание:

rosella_sensi_Q375_17set08.jpg

ц ц ц сигурно саат време си барал по тоа гугло да најдеш нешто вакво и да ни ја прикажеш нашата газдарица во вавко издање... :)
доста е што знам дека е италијанка и ќе кажам дека е убава :P

а највеќе меракот ми го прави Пупоница:drk:

ц ц ц сигурно саат време си барал по тоа гугло да најдеш нешто вакво и да ни ја прикажеш нашата газдарица во вавко издање... :)
доста е што знам дека е италијанка и ќе кажам дека е убава :P

а највеќе меракот ми го прави Пупоница:drk:
Ноуп, 3 секунди, има една тема на еден форум за Интер '' I want to beng R.Sensi '' па некој ја имаше покажано у оноа здраво нејзино издание, без тон шминки на неа. :wink:

Сигурен сум дека во темата за Интер ова ќе биде сфатено како провокација па ај тука ќе пишам,

За почеток ќе се послужам со една реплика од филмот "Од смрак до зори". Дали сте толкави губитници, што не може да му кажете на светот дека сте победиле?

Што се не се изначитав и што се не се изнаслушав од вчера за неполни 24 часа од обезбедувањето на финалето на Интер. Пушете ЈуБенташи, ебете се ББиланези. Човече, не ми се верува. Место фино и културно да си го славите пласманот во финале, вие повеќе се радувате на неуспешните сезони на горе споменатите два клуба (ова се разбира, не се однесува на сите). Се прашувам, зошто јас кој што најкултурно ви го честитав пласманот во финале и ви посакав среќа во него, треба да пушам затоа што Интер се пласирал таму. Што имаше врска вчерашниот меч кој патем се играше помеѓу БАРСЕЛОНА (намерно ја напишав со големи букви) и Интер со Јувентус како клуб и со навивачите на Јувентус па да треба тие да пушат кур? Еве вчера еден другар Интераш толку ги исповреѓа Јувентус што стварно помислив дека ич не му чуе што Интер е во финалето, туку се радува што Јувентус не е таму:toe:.

Секоја ви чест за пласманот во финалето ама мора да научите да ги контролирате емоциите. Нема потреба да навредувате навивачи чив тим таа година не успеал да направи ништо. Еве, јас сум сигурен дека нема меч во кој Интераш би го поддржал Јувентус, па никогаш не сум напушил некој ваш навивач после евентуална победа на Јуве, пушете Шинтераши, го тепавме Бари:toe:. Ова се случи и после вашето избивање на табела во Серија А. Стварно срамота:kesa:

Сигурен сум дека во темата за Интер ова ќе биде сфатено како провокација па ај тука ќе пишам,

За почеток ќе се послужам со една реплика од филмот "Од смрак до зори". Дали сте толкави губитници, што не може да му кажете на светот дека сте победиле?

Што се не се изначитав и што се не се изнаслушав од вчера за неполни 24 часа од обезбедувањето на финалето на Интер. Пушете ЈуБенташи, ебете се ББиланези. Човече, не ми се верува. Место фино и културно да си го славите пласманот во финале, вие повеќе се радувате на неуспешните сезони на горе споменатите два клуба (ова се разбира, не се однесува на сите). Се прашувам, зошто јас кој што најкултурно ви го честитав пласманот во финале и ви посакав среќа во него, треба да пушам затоа што Интер се пласирал таму. Што имаше врска вчерашниот меч кој патем се играше помеѓу БАРСЕЛОНА (намерно ја напишав со големи букви) и Интер со Јувентус како клуб и со навивачите на Јувентус па да треба тие да пушат кур? Еве вчера еден другар Интераш толку ги исповреѓа Јувентус што стварно помислив дека ич не му чуе што Интер е во финалето, туку се радува што Јувентус не е таму:toe:.

Секоја ви чест за пласманот во финалето ама мора да научите да ги контролирате емоциите. Нема потреба да навредувате навивачи чив тим таа година не успеал да направи ништо. Еве, јас сум сигурен дека нема меч во кој Интераш би го поддржал Јувентус, па никогаш не сум напушил некој ваш навивач после евентуална победа на Јуве, пушете Шинтераши, го тепавме Бари:toe:. Ова се случи и после вашето избивање на табела во Серија А. Стварно срамота:kesa:

Jбг пер , не генерализирај сеа и ти :tv:

Ајде не се прави наудрен и наивен ,пола и повеќе навивачи на Јуве и Милан овде на форумот ,надвор од форумот и насекаде низ светот се против Интер и тоа јавно го изјавуваат со пораки Интер во 2 лига ,Интер те мразам ,Интер скапаници вакви онакви ...
И како неможеш оваа појава сега од навивачите на Интер сам да си ја објасниш ... :toe: не си ваљда до толлку улав ... доколку ти не си меѓу тие што му посакува се најлошо на Интер без никакви причини догаш незнам како овој начин на радост од фановите на Интер допира до тебе ...:toe:

Хм , абе види брат .....не е ок така да се постапи ваљда ...Ама на форумов бар се примети дека мн. од фановите на Јуве и Милан одеднаш почнаа да навиваат за Барселона па и аватари мењаа се колнеа дека им се најдрага екипа па уште и сереа како на Камп Ноу ке сме јаделе 2/3/5 комада ?

Јбг , негативно влијае на Патовци и остала багра таков бед муабет ....

Па не е ок нормално, на крајот од секој пост на фан на Јуве стои ајде чао Интер 2 лига ,потписи со лого на Барса ... и ред други работи ...:toe:
И затоа нема ништо чудно во тоа што фановите на Интер во екот на својата радост ги прозиваат и навивачите на Јуве или Милан ...

Ајде не се прави наудрен и наивен ,пола и повеќе навивачи на Јуве и Милан овде на форумот ,надвор од форумот и насекаде низ светот се против Интер и тоа јавно го изјавуваат со пораки Интер во 2 лига ,Интер те мразам ,Интер скапаници вакви онакви ...
И како неможеш оваа појава сега од навивачите на Интер сам да си ја објасниш ... :toe: не си ваљда до толлку улав ... доколку ти не си меѓу тие што му посакува се најлошо на Интер без никакви причини догаш незнам како овој начин на радост од фановите на Интер допира до тебе ...:toe:

Еве, јас сум сигурен дека нема меч во кој Интераш би го поддржал Јувентус, па никогаш не сум напушил некој ваш навивач после евентуална победа на Јуве, пушете Шинтераши, го тепавме Бари:toe:. Ова се случи и после вашето избивање на табела во Серија А. Стварно срамота:kesa:
Прво прочитај го овој дел од мојот пост. Значи исто чувствуваме едни за други:toe:

Второ, никаде, ама буквално никаде на форумов не пишав како Интер ќе биде растурен од некој тим и не сменив неколку тима за да дочекам Интер да биде поразен и да им тепам сеир:toe:

И трето, да се пронајдов во тие постови затоа што во нив беше напишано Пушете сите ЈуБенташи без разлика дали некој одреден навивач на Јуве ги провоцирал претходно и без разлика дали јас и уште неколку други навивачи на Јуве културно сме честитале и не сме провоцирале ни пред ни после натпреварот. Ете затоа се пронајдов во цела таа приказна.

Проклет да сум за Интер сум во финалето, а притоа Пандев и нема некое големо влијание повеќе зашто се талијанска екипа јебига некако не иде против тоа, нека освојат нека прекинат тој пост па следна сезона да се знае дека сме им земале калчо на европски/светски прваци. :D

Прво прочитај го овој дел од мојот пост. Значи исто чувствуваме едни за други:toe:

Второ, никаде, ама буквално никаде на форумов не пишав како Интер ќе биде растурен од некој тим и не сменив неколку тима за да дочекам Интер да биде поразен и да им тепам сеир:toe:

И трето, да се пронајдов во тие постови затоа што во нив беше напишано Пушете сите ЈуБенташи без разлика дали некој одреден навивач на Јуве ги провоцирал претходно и без разлика дали јас и уште неколку други навивачи на Јуве културно сме честитале и не сме провоцирале ни пред ни после натпреварот. Ете затоа се пронајдов во цела таа приказна.
Добро не треба да се генерализира во секој случај и треба да се земат во предвид некои работи пред озбилно да се свати некоја порака од некој навивач ...

Ако поминеше денес Хамбург следната ќе беше последна сезона со 4 Италијански екипи во ЛШ.Интер и да победеше со Баерн пак ќе беа 3 екипи вака има уште шанси.

Затоа и пишав не се однесува на сите...
Па баш дека не се однесуваше на сите немораше толку да изфилозофираш :)

Aли кога ке го погледнеш твојот фан клуб, кога за први април тераа на шали '' Интер ке стигне до финале во ЛШ '' и слични такви бисери у тек на сезона, незнам зашто сега некој од интерашиве да не удри контра, и тоа оправдано ..... зашто им/ни се може.
Дури и не се споредува ова што го правеа фановиве на Интер тука, коа ке се сетам што све се дешаваше тука по нерешениот од Палермо, или најмногу, по поразот од Рома ... испаѓа, најголеми радости сезонава им донеле неуспесите на Интер, зашто еден беден успех неможеа да најдат кај тимот за кој навиваат.

На крај краева мечот Баерн - Интер, по денешниов пораз на Хамбург, и дефинитивно одлучува дали Италија ке има 4 или 3 места за ЛШ од наредна година. :wink:

Проклет да сум за Интер сум во финалето, а притоа Пандев и нема некое големо влијание повеќе зашто се талијанска екипа јебига некако не иде против тоа, нека освојат нека прекинат тој пост па следна сезона да се знае дека сме им земале калчо на европски/светски прваци. :D

Тоа е здрав спортски дух! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom