Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Тие се преболија веќе, само што веќе се изгубија дискусиите и повеќе се удира на лични навреди, комплекси и триста чуда.

Јасно е тоа Пејо, на крај краева самиот се изјасни за Милан тука, али ипак, Германија е име на национално ниво, Баерн тагоџе меѓу тимовиве, он со ова понашање си ги спушта лагано на земја.

Иначе, за да не го живете вашиот живот во лага, еве ви ја Росаела во нејзиното најмизерно издание:

rosella_sensi_Q375_17set08.jpg

Иначе, за да не го живете вашиот живот во лага, еве ви ја Росаела во нејзиното најмизерно издание:

rosella_sensi_Q375_17set08.jpg

пфффф.. : ), не ти ги знам критериумите али ова за мене не е мизерно, а и да е, еве малце грдичка и лошо испадната....сликата со цигарата>ова издание...што пак ќе кажам не е уоште мизерно...

Али чудна работа, италијанци да бевте немаше толку да здивите.:tv:

Боби[Мкд];3513768 напиша:
Али чудна работа, италијанци да бевте немаше толку да здивите.:tv:

Ти Германец да беше немаше толку да напињаш за ранг листата :tv:

Инаку не зезајте, стварно се палите на Росела?Јес да има малце милф елементи, ама во основа тапа фаца е :) Ме потсеќа на некое суштество од некој филм, ако ми текне кое ќе ставам:pos:

^
Aeeeee, животната опсесија на Боби уз бившата сапрофитска храна, Хитлер. :)

Знаеш дека до сега удри 100 потврди дека имаш комплекс од италијанците, иако, не сваќам зошто. :toe:

Јес да Пејо ти кажа али морам ја уште еднаш

paolo-inzaghi.jpg

Пс. Јавно за Бобита кажеум ако Италија го загуби четвртото место за у ЛШ идам пешки до дебар и те частам ручек и пиење у неограничени количини :tv:

Само те молим до тогај не напињај више, со ганерот интелегентен напињате до максимум

пс. Росела :drk: :tv:

Ти Германец да беше немаше толку да напињаш за ранг листата :tv:

Инаку не зезајте, стварно се палите на Росела?Јес да има малце милф елементи, ама во основа тапа фаца е :) Ме потсеќа на некое суштество од некој филм, ако ми текне кое ќе ставам:pos:

yoda.jpg

:pos::pos::pos:

Deal pall, само не заборај за гајбата пиво шо ти ја ветив уште пред натпреварот со Манчестер ако освоиме ЛШ.:back:

Ваљда знам за кого ќе навијаш у финале.

Боби[Мкд];3513849 напиша:
Deal pall, само не заборај за гајбата пиво шо ти ја ветив уште пред натпреварот со Манчестер ако освоиме ЛШ.:back:

Ваљда знам за кого ќе навијаш у финале.

Не сум забраел, кога се работа у за Пиво до кај сакаш идем прашај го деко :pos:

Ти стварно мислиш дека ќе освоите ЛШ? :pos2: :pos2: :pos2:

Francesco+Totti+Honored+178th+Goal+Campiodoglio+Zydwp3pweUhl.jpg

:tv:

абе мамлази преќинете да го лупате на Росела, да не излезе од гроб Франко! :tv:

fra%20sensi.jpg

боо еј абе одете дркајте на млади моми кои ги има во безредие ..вие сте запнале за росела која е со бабами врсничка..ебаве запечените...мене па воопшто не ме привлекува ..во суратот како оној смигл од господарот на прстените..тешко вас:smir::tv:

боо еј абе одете дркајте на млади моми кои ги има во безредие ..вие сте запнале за росела која е со бабами врсничка..ебаве запечените...мене па воопшто не ме привлекува ..во суратот како оној смигл од господарот на прстените..тешко вас:smir::tv:
Не заебавај бе, што му фали на момето? Таман ко за мене, додуша малку постара:pos2:.
Башка нема за што фудбалско да се прави муабет на темава па битно е да се збори за нешто а Росела е поврзана со Серија А.

Хммм ја знам дека дужам гајба пиво на некој ако интер освои ЛШ финале .... или нешо така ... боби ? :tv:

Хммм ја знам дека дужам гајба пиво на некој ако интер освои ЛШ финале .... или нешо така ... боби ? :tv:
Од разговорите на профил.
Имаш Гајба пиво ако Интер игра у Финале :))

2гајби ако освои ЛШ :)
:tv:

Една гајба доста е, шо велиш?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom