M
Mario Gómez
Гостин
Тие се преболија веќе, само што веќе се изгубија дискусиите и повеќе се удира на лични навреди, комплекси и триста чуда.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иначе, за да не го живете вашиот живот во лага, еве ви ја Росаела во нејзиното најмизерно издание:
![]()
Боби[Мкд];3513768 напиша:Али чудна работа, италијанци да бевте немаше толку да здивите.:tv:
Ме потсеќа на некое суштество од некој филм, ако ми текне кое ќе ставам
^
Aeeeee, животната опсесија на Боби уз бившата сапрофитска храна, Хитлер.
Знаеш дека до сега удри 100 потврди дека имаш комплекс од италијанците, иако, не сваќам зошто.![]()
:tv:Ти Германец да беше немаше толку да напињаш за ранг листата :tv:
Инаку не зезајте, стварно се палите на Росела?Јес да има малце милф елементи, ама во основа тапа фаца еМе потсеќа на некое суштество од некој филм, ако ми текне кое ќе ставам
![]()

Боби[Мкд];3513849 напиша:Deal pall, само не заборај за гајбата пиво шо ти ја ветив уште пред натпреварот со Манчестер ако освоиме ЛШ.:back:
Ваљда знам за кого ќе навијаш у финале.

Не заебавај бе, што му фали на момето? Таман ко за мене, додуша малку постара:pos2:.боо еј абе одете дркајте на млади моми кои ги има во безредие ..вие сте запнале за росела која е со бабами врсничка..ебаве запечените...мене па воопшто не ме привлекува ..во суратот како оној смигл од господарот на прстените..тешко вас:smir::tv:
Од разговорите на профил.Хммм ја знам дека дужам гајба пиво на некој ако интер освои ЛШ финале .... или нешо така ... боби ? :tv:
:tv:Имаш Гајба пиво ако Интер игра у Финале)
2гајби ако освои ЛШ![]()