Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
WOW! Од еден пост успеа да утврдиш за каков човек станува збор, за ниско интелегентен што нема поима од животот...абе момак,дај искулирај малце и не ја сери темава со глупости,а тоа дека Тимче го избациле од форумот сигурно не било без причина...не личи да плукаш по некој кој поима немаш кој е,а може и еден ден ке се упознаеш со истиот.Нема потреба за предрасуди дека тука сме пред се да дискутираме а не да оценуваме кој колку е паметен и слично.

Мене лично би ми било задоволство да излезам со кајганаџии навивачи на ривалски клубови на пиво или слично.Поентата е да се дружиме а не да шириме омраза...кога ке го сватите еднаш ова?

Аман веке со постовиве....
Се убаво ама дечкото почна прв да сере ... ако му се води нормална дискусија нека води а не да ми кажува кој бил интелегентен кој не !!

Друже ти имаш појма од животот ?? Изгледа немаш 2 чисти :uvo:
П.С за болдот не те разбирам што сакаш да кажеш? Демек ти си интелегентниот па најде овде да ми збориш .. оди шетај бе !!

Oд свите овде ти најде за мојов да се фатиш бе.

Не треба да имаш магитратура по Психологија да утврдиш дека Тимче, Тенк и уште неколку ваши дечки имаат сите заедно IQ колку собна температура и дека речникот им е развиен ко албански туризам.

Незнам кој ТИИИИТ ти се јави, ја пишав убоо Тенк, Тимче и компанија (чест на исклучоци), може ти си бил за мене у тие у заградата, али ако си се пронашол самиот у тие пред заградата тоа е твој проблем.

Капиш ???

Не треба да имаш магитратура по Психологија да утврдиш дека Тимче, Тенк и уште неколку ваши дечки имаат сите заедно IQ колку собна температура и дека речникот им е развиен ко албански туризам.

хаха
Тој на невидено, не ни читнал погоре што се дешаваше туку одма во блезе во борба :)

Незнам кој ТИИИИТ ти се јави, ја пишав убоо Тенк, Тимче и компанија (чест на исклучоци), може ти си бил за мене у тие у заградата, али ако си се пронашол самиот у тие пред заградата тоа е твој проблем.

Капиш ???
Браво мајсторе секоја чест ... незнаев дека ти си бил паметњакович :tapp:
А дали сум бил јас за тебе како тие во заградата ич не ме боли ... се пронајдов пред заградата и шо сега ? Поинтелегентен си од мене :aplauz:

А дали сум бил јас за тебе како тие во заградата ич не ме боли ... се пронајдов пред заградата и шо сега ? Поинтелегентен си од мене :aplauz:

Не си ми на ниво да продужим да ти цртам за да сватиш

За болдот
205.gif
205.gif

Пеер чекајте уште ги држи еуфоријата што тепаа 2 по ред утакмици после 3 месеца не им се мешајте сеа..најјачи се..
Искрено колку и да пробувам да ги сватам овие навивачиве на јувентус неможам..толку комплицирани и напорни деца на едно место неам видено..
Пупупу господе држи ме подалеку од вакви..

Не си ми на ниво да продужим да ти цртам за да сватиш

За болдот
205.gif
205.gif

Ајмо момци... Бујрум

http://www.iqtest.dk/main.swf

:tv:

Пеер чекајте уште ги држи еуфоријата што тепаа 2 по ред утакмици после 3 месеца не им се мешајте сеа..најјачи се..
Искрено колку и да пробувам да ги сватам овие навивачиве на јувентус неможам..толку комплицирани и напорни деца на едно место неам видено..
Пупупу господе држи ме подалеку од вакви..
Оф бре Биланези знам дека сте изнервирани од поразот од Ман Утд .. неморате овде да ја исфрлате сета нервоза :smir:

Оф бре Биланези знам дека сте изнервирани од поразот од Ман Утд .. неморате овде да ја исфрлате сета нервоза :smir:

Господине "глуп сам, шта ми можеш" еден мал поздрав за тебе

Нема потреба од карање Peace (ПИС) (за сваки случај) :pos:

ildinhodue_351827.jpg

Абе Јувенташи ве работи кој стигне,Абе Биланези Пандев ве искина,Абе Шинтераши титула во лига шампиони не сте виделе,Абе Бари да ви се плукнам во црнецот десно крило што ви игра.....

....до кога беееееее?

Илијаико си кажа се убаво, нема потреба да оценувате некого штом не го знаете.. од друга страна можам да се согласам со Марли во констатацијата за Тимче иако не го знам лично бидејќи тоа е очигледно :wink:

глеам многу се исфрустрирани Интерашите(неможам да оценам дали со право бидејќи не ја гледав али веројатно у право се), добро еве и да кажеме дека и со предомисла Интер бил спречен да победи(со исклучувањата)сепак 2 бода мање или више не играат улога во трката на титулата :toe:
можеби си имате некоја друга причина поради која ви е важна победата, на пример споредување на бодовното салдо и статистика со екипите во останатите првенства...

како и да е не е во ред и Јувенташите да се бунат бидејќи и они биле наградувани и оштетувани исто како и Рома,Милан,Виола.... колку и да бидат оштетени Интер сепак сезонава се поквалитетни и заслужуваат да ја одбранат титулата, на крај па ќе бегаат 3-4 бода во однос на вториот.

затоа се дур конкурентите немаат капацитет да парираат немаат ни имунитет да обвинуваат.

Абе Јувенташи ве работи кој стигне,Абе Биланези Пандев ве искина,Абе Шинтераши титула во лига шампиони не сте виделе,Абе Бари да ви се плукнам во црнецот десно крило што ви игра.....

....до кога беееееее?
Се познаваат провокаторите кој ја започнуваат кавгата !!
Чекај, кој Јувентус, оној што има 8 порази ? И што има уплаф од Баерн Муних? За тој ли ми збориш?
:smir: (Повлечи си се на време, брат)

И Роналдињо го забрае :pos:

Аман бе, дискусијава ви е тапа, бесцелна и беспотребна.

Го потите без врска, посебно навијачиве на Јуве, па да му ебем мајката од каде образот стварно незнам.
Навивам завчера за Фиорентина со Баерн, у понеделник ќе навивам за Интер со Челзи пошто се италијански екипи, али за Јуве неможем да навивам баш заради вакви фанови што имаат ко Тенк, Тимче и остала нискинтелегентна компанија (чест на исклучоци)

Се познаваат провокаторите кој ја започнуваат кавгата !!

Брат расправијата ја почнаа X Fire и JAS со недоквакани коментари и провкации уште прееска. Ти сега дојде и на невидено утрча на сред муабет. Читни малку поназад.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom