Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќорав се правеше судијата на боречкиот зафат на Бонера.

А тебе што ти е гајле дали имало пенал ?
Интер играше па да ми кажуваш имало немало нека пише некој што е за Бари па да правиме муабет вака се ти е џабе

Честито победа!
Не се нервирајте, и нас ни коментираат цело време...

Јас не знам како можете да водите дискусија со "луѓе" кои нивната екипа ја гледаат во ЧЕТВРТОК.Турите им слама

Оф оф оф,а овој талент?

Па добро бе Поштаре дај малце уклучи тоа мозокот и види пак што имаш напишано.

Официјално казнети се Мурињо 3 меча,Камбијасо 2 меча и Мунтари 2 меча ова е заради мечот со Самдорија.Плус Самоел и Кордоба заради црвените.

Пак да не ни помагаат судиите ?

Срамота за Итаљанската фудбалска федерација .......Толку од мене !

И тоа казнети се пред мечот со Челзи, како да не можеше да почека одлуката (или соопштението) до Четврток. Барем Италијанскит фудбал да се заштитеше ако не Интер. Срамота.

^ Со типот Интер имаат 3 победи и 1 пораз со Лион, меѓу победите е и онаа гости со Арсенал 0-3, во период кога Арсенал година дена не знаеа за пораз.

^ Со типот Интер имаат 3 победи и 1 пораз со Лион, меѓу победите е и онаа гости со Арсенал 0-3, во период кога Арсенал година дена не знаеа за пораз.

Брат типот го посеруе секое дерби меѓу Барса и Реал и досега во повеќе наврати судел против итаљаните (постирав некоја страна поназад , го има на ФОрцаИнтер форумите) .....

Јбг , СТРАВ ми е =)

Го посеруе де, али зависи во чија корист го прави тоа. :)

А бе сега на улица кога ќе видам некој судија од региониве, страв ми е бегам понастрана... :pos2:

Такво време дојде, многу мали луѓе со необично многу моќ.

Син , да не те чуди ако има некоја опасна фрка со судијава ..... Познат е као таков типов а + и УЕФА им ДОЛЖАТ на Челзи за ланскиот срам со Барселона ......

Баш вчера ја гледав утакмицата на Јутуб ....... ИСТОТО ама баш ИСТОТО на интер им се случува во домашното првенство ......

Челзи друже и со Ливерпул беа ништени кога им признаа нерегуларен гол така да тоа со дужењето важеше и лани а виде што се деси, факинг дискрејс. :)

Да го скратиме муабетов =)

Се надевам нема НИЕ да платиме за дебилните судии од УЕФА !

На секој судија кој суди подолго време можете да му извадите по некој скандалозе натпревар, се случува. Во главно, не гледам проблем кај судииве за ЛШ. Не е Ovrebo главен и тоа е доволно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom