Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ви е јасно дека Бонера е 100 пати подобар од Григера,Од матераци,Од Ривас,и така натаму,Вие Стварно не сте го гледале Бонера како игра , кога дојде во Милан,Парма го загуби својот најдобар одбранбен играч во последната една деценија,:smir:Бонера направи многу за Милан и уште и ке прави,И Перфектна замена ке е по повлекувањето на најдобриот играч од одбраната во Милан,и до цела Планета, Александро НЕста,Келини,Лусио,Канаваро,Легротаље,Самуел,Киву,МАтераци можат водичка да му носат :smir:
Затоа изгледа примавте голови во претсезонава ко грчка. Најверојатно поради вонземјанските способности на Бонера.

Јуве ќе владеат оваа сезона, очекувам победа против Рома.

Не ви е јасно дека Бонера е 100 пати подобар од Григера,Од матераци,Од Ривас,и така натаму,Вие Стварно не сте го гледале Бонера како игра , кога дојде во Милан,Парма го загуби својот најдобар одбранбен играч во последната една деценија,:smir:Бонера направи многу за Милан и уште и ке прави,И Перфектна замена ке е по повлекувањето на најдобриот играч од одбраната во Милан,и до цела Планета, Александро НЕста,Келини,Лусио,Канаваро,Легротаље,Самуел,Киву,МАтераци можат водичка да му носат :smir:
Бонера рулз! :расисти:

Затоа изгледа примавте голови во претсезонава ко грчка. Најверојатно поради вонземјанските способности на Бонера.

Не, затоа што Бонера беше повреден:icon_lol:

Добар е како резерва за Силва и Неста...

65822861.jpg

Шо ти может брату, кур да не те болит, најак си.

Oчекувајте утре ФБ квизови: Бонера или Тери? Бонера или Видиќ? Бонера или Слаткар? :vozbud:

Го ценам Бонера и тука не ми јасно зошто имате толку против него и против мене,Како вие што ги цените ,Диего,Лусио:pos2:,Милито(тапа):pos2:и др. јас така го ценам него,Ме аресе неговиот стил на игра,Никогаш не ме изневерил,и се надевам дека и понатаму нема.Го сметам како еден од најдобрите играчи во Италија,за Џабе не игра и за репреентацијата,И толку не планирам и понатаму да се замарам,Сите играчи кои се во моментот во Милан ми се во срцето и неможам да ги отвфрлам Позз :helou:Дај боже да се врати Бонера па да докажа кој е кој,И да не ме замараат овие Интераши и Бјанконери,

Јас осеќам дека ќе им шибне едно голче на интерашиве Бонера па ќе ги остават аватарите на подолго време за долго сеќавање на утакмицата :icon_lol:

2vif1tx.jpg

Солидно... :анонимус:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom