Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
AC+Siena+v+FC+Inter+Milan+Serie+Cp48yakBT1um.jpg

Прславуваат гол од офсајд пеејки си ја Мајкон својтата песна Циганин сам ал најлепши,:pos2::pos2:

Жими една сестра, ако уште еден оф топик видам, се’ шо не е за на темава ќе летнит во неповрат. Фудбал момци, Серија А.

Жими една сестра, ако уште еден оф топик видам, се’ шо не е за на темава ќе летнит во неповрат. Фудбал момци, Серија А.

Епа ај да се навратиме...

После двата пораза на милан во подготвителните натпревари ,мислам дека Интер пред се психички е подготвен да си го оправда статусот фаворит на миланското дерби...а тука влијаат и повеке фактори.Поквалитентни играчи,подобра физичка подготвениост и слично.
Според мене доколку Пато биде запрен (нема да му биде лесно покрај лусио) мали се шансите на Милан да освои бод а камо ли цел плен.

Епа ај да се навратиме...

После двата пораза на милан во подготвителните натпревари ,мислам дека Интер пред се психички е подготвен да си го оправда статусот фаворит на миланското дерби...а тука влијаат и повеке фактори.Поквалитентни играчи,подобра физичка подготвениост и слично.
Според мене доколку Пато биде запрен (нема да му биде лесно покрај лусио) мали се шансите на Милан да освои бод а камо ли цел плен.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: LOL :pos2::pos2::pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: LOL :pos2::pos2::pos2:
Што е смешно? Не ти е јасно нешто арно си кажа членот. Ако ви биде сопрен Пато, или пак Роналдињо тешко дека ке направите нешто.
Најсериозно ..

Кое скудето ? 28мото или 30тото ? Глеам имате некој Кокитрезегол таму , образован е =) :pos2::pos2:

Престани да ме мешаш мене гледам сакаш интересен да се направиш, а за образованието и со основно да сум ќе си ги сметам 29 титули на Јувентус и ти со тоа ништо неможеш:tapp:

Киву знаеше да шутира во Рома,сега во Интер не,бидејки не е дошло до него ред да игра во прв состав ,како може од клупа да шутира:pos2:Ај малко да ве видеме ,шала е ама не на страна,

Бонера е италијански фудбалер кој игра на позиција одбрана и во моментот игра во екипата на Милан во кој знае многу мудро и солидно да изигра против противничките фудбалери,

Какхабер ,популарно викан Какха Каладзе најдобриот меч според него во неговата дебитанска и успешна сезона е против Интер, по победата над Интер со 6-0:pos2::pos2:,Toj e од Грузија во моментот игра во одбраната на најдобриот клуб во светот Милан,Во Милано е од 2001 год,каде освои 2 титули во Лигата на Шампионите 2003/2004 и 2006/2007,Куп на Италија 2002/2003,Супер Куп на Италија 2004,Скудето-италијанско првенство 2003/2004,Уефа Супер Куп 2003 и 2007,Светско Клупско Певенство 2007,Берлускони Куп,2002, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009-го напишав заради низата 5 пати по ред:vozbud:
Поз:helou:Еве што играт, напишав ,одбрана:toe:

кој е овој лик?????? Љубе??? кој љубе???? ЉУБЕ ЛИГАВИОТ!!!!!!!!

тебе дечко фацата како од смоки да ти ја извадиле..... иди прочитај некоја лектира иде сега септември, ќе те прочешлаат наставнците.....

Како ме уверуваш дека ќе биде една од најслабите ? Имаш некои факти ? Ако по натпреварот со Бари заклучи дека ќе биде една од послабите, гадно си се зае*ал. Гледај ги севкупно сите натпревари на Интер оваа сезона, па ќе ти стани јасно колку се супериорни. Патем, секогаш Интер биле најслаби на почетокот, но на крајот излегувале победници.

212.gif
212.gif
212.gif

Кое скудето ? 28мото или 30тото ? Глеам имате некој Кокитрезегол таму , образован е =) :pos2::pos2:

Коки е закон не го чепкај (читај потписот) :pipi:

Што се карате вие навивачите на Интер и Милан кога Јуве ке го освои скудетото стварно не ми е јасно:haha::juve:

А можда и да :smir:

:pos2::pos2:

Пер , едноставно МУДРО и Бонера - Doesn't fit together ;)

пс:Дај му зеленко и на Љубе , он го кажа тоа , ја само го преформулирав :pos2::pos2::pos2:

322.gif
322.gif
322.gif

и за крај само ке кажем Љубе
226.gif
226.gif
226.gif

Што е смешно? Не ти е јасно нешто арно си кажа членот. Ако ви биде сопрен Пато, или пак Роналдињо тешко дека ке направите нешто.
Најсериозно ..

а они со кој ке напраат нешто?:pos2:...Рони еден поглед накај Цезар да удри и готови се 1-0 за нас,ѕвер е рони бе,а освен ако ни се пуштат Мота,Станкович,Мансини и Сантон тогаш стварно ке има работа за Неста :pos2::pos2:...у Сабота газиме бе !:vozbud:

a

Најсериозно ..
А шо ако на вас ви ги сопрат диего,амаури и вие нишо не парите најсериозно....не е секад у нив може некој трет да се избаци да реши утакмица

А шо ако на вас ви ги сопрат диего,амаури и вие нишо не парите најсериозно....не е секад у нив може некој трет да се избаци да реши утакмица

Се сложувам. Некој како Бонера.

Се сложувам. Некој како Бонера.

хахахаха жал ми падна за типов љубе брат :)
неам бидено боље ремет тука :)Oва со каладзе и бонера беше priceless !Веке водат милан 2:0 oд старт дека го имаат бонера :)

Го ценам Бонера и тука не ми јасно зошто имате толку против него и против мене,Како вие што ги цените ,Диего,Лусио:pos2:,Милито(тапа):pos2:и др. јас така го ценам него,Ме аресе неговиот стил на игра,Никогаш не ме изневерил,и се надевам дека и понатаму нема.Го сметам како еден од најдобрите играчи во Италија,за Џабе не игра и за репреентацијата,И толку не планирам и понатаму да се замарам,Сите играчи кои се во моментот во Милан ми се во срцето и неможам да ги отвфрлам Позз :helou:Дај боже да се врати Бонера па да докажа кој е кој,И да не ме замараат овие Интераши и Бјанконери,

Добро бе кога си го видел да игра за Италија? И не се знаесвајте прво коло не значи ништо оти ако гледаме така Канаваро е најдобар дефанзивец во светот. И уште нешто. Абе му влезе на Чиелини малку кал меѓу крампони ако сакаш да го пуштиш малку Бонера да ги подзачисти на полувреме?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom