Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
Абе оти не сватите ако навивачите на Јуве го напраѓаа на "глумецот" расистички немаше ли и Сисоко,Мело и Т.Н. да кажеа нешто во врска за ова?
А добро ке сватиш ли ти дека замараш веке со Балотели и расизам во Италија?
жити се... па нема Мело и компанија што има да кажат кога не се упатени навредите кон нив... таман работа расизам немаше освен транспарентот " Неможе црнец да биде Италијан" (или така нешто)

Ај крати ,,,биди паметен

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Абе оти не сватите ако навивачите на Јуве го напраѓаа на "глумецот" расистички немаше ли и Сисоко,Мело и Т.Н. да кажеа нешто во врска за ова?
Немаше да кажеа.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
и шо направивте-поголем скандал за расизмот на форумов одколку шо имаше во италија... таму навивачките групи се составени од националисти и ваквите испади како со балотели се секојдневие,си има казни и се ама шо фајде

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Замислете Балотели да заигра на СП за Италија што ќе се случи:haha::haha:

M

Mario Gómez

Гостин
Замислете Балотели да заигра на СП за Италија што ќе се случи:haha::haha:
"Повикот на дивината "

Ќе остане таму кај што му е местото.

Плус кој ќе гледа светско таму, цел стадион со црнци.:nesvest:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ни Балотели ни Сантон не заигруваат за Италија дур е Липи тренер =) Не се секирајте !

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Ни Балотели ни Сантон не заигруваат за Италија дур е Липи тренер =) Не се секирајте !
Santon bese vo ekipata za kupot na konfederacii , a da dobiva pocesto sansa vo inter sigurno bi izboril mesto i vo ekipata i za SP... :wink:

Materazzi igrase na SP 2006 , a bese igrac na inter taka da teorijata ti paga vo voda...

a za Balotelli i posle SP ke vidis deka i sledniot trener nema da go vika... osven ako ne promeni drasticno nekoi raboti , pred se ponasanje... a Italijancite se poznati kako golemi nacionalisti i tesko prifakaat igraci od drugi zemji da igraat za niv... isto taka i za Camoranesi koga zaigra za Italija imase mnogu kritiki...

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
не е работата за тоа дали бил Италијанец или не, црнец или белец... работата е во тоа што уште не фудбалски и физички неоформен покажува агресивност... има голем потенцијал во него има голем талент но мора правилно да го избалансира со неговиот карактер и понашање во и ван терен...

CHELSEA_SR

SAXON
Член од
27 март 2009
Мислења
73
Поени од реакции
2
СЕ ЗАНЕ КОЈ ЌЕ БИДЕ ШАМПИОН ВО ИТАЛИЈА-ИНТЕР И НИКОЈ ДРУГ КАКОВ МИ ТИ ЈУВЕНТУС КАКВИ МИ ТИ БАКРАЧЕ ЈУВЕНТУС НЕ МОЗЕ ДА СЕ СОЗЕМЕ УШТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.921
Поени од реакции
8.798
СЕ ЗАНЕ КОЈ ЌЕ БИДЕ ШАМПИОН ВО ИТАЛИЈА-ИНТЕР И НИКОЈ ДРУГ КАКОВ МИ ТИ ЈУВЕНТУС КАКВИ МИ ТИ БАКРАЧЕ ЈУВЕНТУС НЕ МОЗЕ ДА СЕ СОЗЕМЕ УШТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
тооо јеаааа :pos2:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Брат, Јувентус ќе се соземе ама за тебе не гарантирам. Господ нека ти е напомош.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
primi vakcina za AH1N1 ?

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349

:bravo::bravo::bravo:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
Па убаво ви кажа детето што му се пуштивте одма? :) само друг пат со помалце емоции :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom