Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе оти не сватите ако навивачите на Јуве го напраѓаа на "глумецот" расистички немаше ли и Сисоко,Мело и Т.Н. да кажеа нешто во врска за ова?

А добро ке сватиш ли ти дека замараш веке со Балотели и расизам во Италија?
жити се... па нема Мело и компанија што има да кажат кога не се упатени навредите кон нив... таман работа расизам немаше освен транспарентот " Неможе црнец да биде Италијан" (или така нешто)

Ај крати ,,,биди паметен

Абе оти не сватите ако навивачите на Јуве го напраѓаа на "глумецот" расистички немаше ли и Сисоко,Мело и Т.Н. да кажеа нешто во врска за ова?

Немаше да кажеа.

и шо направивте-поголем скандал за расизмот на форумов одколку шо имаше во италија... таму навивачките групи се составени од националисти и ваквите испади како со балотели се секојдневие,си има казни и се ама шо фајде

Замислете Балотели да заигра на СП за Италија што ќе се случи:haha::haha:

Ни Балотели ни Сантон не заигруваат за Италија дур е Липи тренер =) Не се секирајте !

Ни Балотели ни Сантон не заигруваат за Италија дур е Липи тренер =) Не се секирајте !

Santon bese vo ekipata za kupot na konfederacii , a da dobiva pocesto sansa vo inter sigurno bi izboril mesto i vo ekipata i za SP... :wink:

Materazzi igrase na SP 2006 , a bese igrac na inter taka da teorijata ti paga vo voda...

a za Balotelli i posle SP ke vidis deka i sledniot trener nema da go vika... osven ako ne promeni drasticno nekoi raboti , pred se ponasanje... a Italijancite se poznati kako golemi nacionalisti i tesko prifakaat igraci od drugi zemji da igraat za niv... isto taka i za Camoranesi koga zaigra za Italija imase mnogu kritiki...

не е работата за тоа дали бил Италијанец или не, црнец или белец... работата е во тоа што уште не фудбалски и физички неоформен покажува агресивност... има голем потенцијал во него има голем талент но мора правилно да го избалансира со неговиот карактер и понашање во и ван терен...

СЕ ЗАНЕ КОЈ ЌЕ БИДЕ ШАМПИОН ВО ИТАЛИЈА-ИНТЕР И НИКОЈ ДРУГ КАКОВ МИ ТИ ЈУВЕНТУС КАКВИ МИ ТИ БАКРАЧЕ ЈУВЕНТУС НЕ МОЗЕ ДА СЕ СОЗЕМЕ УШТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

СЕ ЗАНЕ КОЈ ЌЕ БИДЕ ШАМПИОН ВО ИТАЛИЈА-ИНТЕР И НИКОЈ ДРУГ КАКОВ МИ ТИ ЈУВЕНТУС КАКВИ МИ ТИ БАКРАЧЕ ЈУВЕНТУС НЕ МОЗЕ ДА СЕ СОЗЕМЕ УШТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

тооо јеаааа :pos2:

Брат, Јувентус ќе се соземе ама за тебе не гарантирам. Господ нека ти е напомош.

primi vakcina za AH1N1 ?

:bravo::bravo::bravo:

Па убаво ви кажа детето што му се пуштивте одма? :) само друг пат со помалце емоции :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom