Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.619
- Поени од реакции
- 59.432
Колку Баже што влезе гол у собраниеЛацио ако земе бод у Милано, ја Поп у Џермо ќе идем :tv:
Колку Баже што влезе гол у собраниеЛацио ако земе бод у Милано, ја Поп у Џермо ќе идем :tv:
Грешка си/ке даде пари за трансфер од 20 милиони/ама платата е проблем.Играчите шо си заминуваат од Арсенал се незадоволни од своите примања,а не дека Венгер сака да ги продаде.За година/две,треба да се исчистат долговите кој ги има Арсенал,па после ке има го има тај буџет за да ги задржува играчите и да купува малце поскапи играчи.Јас па ко што знам он свесно одбива да троши. Имал пари на располагање, ама живеел во некој Дон Кихот-трип, и намесно бомба трансфери зема емигранти од неврзаните .
Како и да е, на човекот не му се проблем купувања, продавањата го коштаат него и Арсенал, место да го затегне вентилот едно две лета, да не даде никој да му бега он ги пушта сите, така другите потенцијално добри играчи гледаат дека нема некоја перспектива, се ствара магичен круг и го прават Арсенал фидер клуб за светот.
не викај два патиЛацио ако земе бод у Милано, ја Поп у Џермо ќе идем :tv:
+1 :tv:Лацио ако земе бод у Милано, ја Поп у Џермо ќе идем :tv:
Не бе ќе напишев да бешеЗабележано за понатамошна употреба ??
мило ми е што се врати со ставање слики, сите мислевме дека те удри инфаркт од божинов :tv:
:tv: :tv: :tv:
+1 :tv:
гледам и тебе не те удрил инфаркт од Тони :tv:мило ми е што се врати со ставање слики, сите мислевме дека те удри инфаркт од божинов :tv:
не бе, барам клипче од Росела Сенси, денеска многу секси беше , скокаше од радост за скудетогледам и тебе не те удрил инфаркт од Тони :tv:
jaка е жими мајка
Почекај малце де, и во Лацио се наоѓа некој манекен, немој и ти ко Сајтлер по Палермо - Интер, се улета ко арап у Џамија.
Да ја ебеш дома не кажува :tv:jaка е жими мајка
E rsnav dvojka za 30700den
Јас 65 678 ден на 2-2
Топ , Андреј значи частиш у среда пиво у Ајриш м ?
Со здравје да се частите! :tv:Чекам 2-ка.
Море крвта впичка да му ја ебам на Цезар..
Голман од светска класа бил..
Се да му ебам..
:tv:Заслужен пораз...