Немам зборови ,разочаран сум
Протнуваат некои тези дека Лео бил добар тренер
И почнуваат со мерења на кој му е поголем ,на Венгер или АНчелоти ...од една сосема проста ситуација кај што реков дека не им чини тренерот ,што се исфрустрираа толку незнам
Ај чао ,толку од мене со росоњериве ...
Добро бе, еве ја почнав нормална дискусија, ти објаснив со факти и со аргументи, ти бегаш ....
Ја сум разочаран од тебе
Лео е добар тренер, пошто ја го знам овој тим повеќе од тебе, пошто го пратам повеќе од 10 години, знам како играл, и како игра.
Ги гледам разликите у овој Милан и оној Милан од лани, и преклани итн.
Ги приметувам новините во играта кои Лео ги унесе, ги приметувам играчи како реагираат на теренот за разлика до лани итн.
Милан има недостаток на квалитет тоа е очигледно, пред се недостаток на квалитетна клупа. И ја гарантирам дека Лео го вади максимумот од овој тим, и дека Лео ќе биде одличен и успешен тренер, и сега е добар тренер, но му треба искуство. Затоа и оваа сезона не се доведени засилувања, бидејќи Милан беше заинтересиран само за 3 позиција, очекувајќи борбата за титулата да се води меѓу Интер и Јуве кои потрошија доста летово и донесоа многу играчи.
Сезоната на Лео ќе биде наредната, но недоволно информираните тролови не го разбираат тоа.
А ти прв се фати да ги мериш алататите на Анчелоти и Венгер, иако си свесен дека на Венгер му е каде каде помал
А сега слободен си, и не се јавуј више со тролање мајке ти