Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
откако се случи калчополи и откако беа казнети ,направија реформи во клубовите и играчкиот кадар и многу подобро изгледаат сега и подобар фудбал играат ...
Откако се случи Калчополи, следната сезона и пуштија последно коло на Реџина. Коефициентот на Реџина беше 1.25.

Толку.

Ф

Фил Ајви

Гостин
оној Кавани мислам дека уште јаде заушки во соблекувална за она што го пропушти со Самуел! :icon_lol:

Кога ќе ми текне дека и Милан треба да ја играа оваа утакмица против овие нелуѓе- говно ми мрзне. Единствена утакмица до крај од која не чекам бодови, никад немаат тепано таму! :|
Не ми јасно мене, Самуел се лизна и овој не ли го виде незнам право во него, а комотно можеше да си продолжи како што појде.

Со нерешено сум задоволен со овие.

Али како ми беше смешно Кавани кога го даде голот појде да се радува со публиката а овие се лепат за тоа оградата како во хокеј што е. :pos2:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Еи добро сеа
Како прво пратам фудбал 10 години редовно и се сеќавам на се и сешто ,а гледам и ти исто си повозрасен така да нема потреба со вакви навреди ,кој колку е упатен во фудбал
Јас за Милан и Јуве имам само една слика во глава местачи,плачковци,мафија,катанаџо се негативно што е поврзано со фудбалот тоа ми се тие 2 тима ,но истотака мора да признам откако се случи калчополи и откако беа казнети ,направија реформи во клубовите и играчкиот кадар и многу подобро изгледаат сега и подобар фудбал играат ...
Почит кон нивните навивачи ,меѓутоа сеќавањата остануваат и ќе кажам од такви клубови пу пу .....:kesa:
Ај, ќе ти одговорам...
Ништо не реков за твоето гледање фудбал, друг ми е муабетот. Јас можам да се кладам дека не следиш Италијанско првенство и дека како повеќето луѓе што немаат свој клуб во ова првенство, го поддржуваш Интер поради Пандев. ОК, немам ништо против тоа, тоа си е ваш избор (јебига, наш е Пандев). Муабетот ми е дека вие што не следите Италијанско, ставено ви е во глава дека Милан и Јуве се местачи и не гледате подалеку од тоа. Воопшто не го цените нивниот квалитет и резултати кои ги постигнале или ги постигнуваат(додуша, сезонава од Јуве го нема ни едното ни другото), туку само слепо се држите до тоа, ај бе остај ги тие местачи.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Откако се случи Калчополи, следната сезона и пуштија последно коло на Реџина. Коефициентот на Реџина беше 1.25.

Толку.
Брат многу е јасно тоа ,со години наназад коефициентите во последните кола од калчо паѓаат под 1.5
А тука уште некој сака да игнорира и негира дека во италија немало местење и ред други работи :uvo: ,па уште и навреди како некој не бил упатен во фудбалот доволно :pos2:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Брат многу е јасно тоа ,со години наназад коефициентите во последните кола од калчо паѓаат под 1.5
А тука уште некој сака да игнорира и негира дека во италија немало местење и ред други работи :uvo: ,па уште и навреди како некој не бил упатен во фудбалот доволно :pos2:
Не е само во калчо и во Англија,Германија,Шпанија,Франција е така

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
А да те потсетам на последно коло од Англиско првенство, Манчестер-Вест Хем 0-1. Сакаш да ми кажеш дека тоа е реален резултат?

Абе ајде не ме заебавајте, секаде се мести само во другиве првенства на никој не му фали влакно од глава поради тоа.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Ај, ќе ти одговорам...
Ништо не реков за твоето гледање фудбал, друг ми е муабетот. Јас можам да се кладам дека не следиш Италијанско првенство и дека како повеќето луѓе што немаат свој клуб во ова првенство, го поддржуваш Интер поради Пандев. ОК, немам ништо против тоа, тоа си е ваш избор (јебига, наш е Пандев). Муабетот ми е дека вие што не следите Италијанско, ставено ви е во глава дека Милан и Јуве се местачи и не гледате подалеку од тоа. Воопшто не го цените нивниот квалитет и резултати кои ги постигнале или ги постигнуваат(додуша, сезонава од Јуве го нема ни едното ни другото), туку само слепо се држите до тоа, ај бе остај ги тие местачи.
Ај нема везе ...
Кажав убаво во постот и ќе се дополнам дека пратам фудбал долго време и тоа од бразилски до јапонско првенство :)....
И да имам симпатии кон Интер многу одамна уште пред Пандев да потпише за нив ,меѓутоа навивам само за еден клуб да нема забуни

А да те потсетам на последно коло од Англиско првенство, Манчестер-Вест Хем 0-1. Сакаш да ми кажеш дека тоа е реален резултат?

Абе ајде не ме заебавајте, секаде се мести само во другиве првенства на никој не му фали влакно од глава поради тоа.
И арсенал има изгубено од Вест Хем на домашен терен ,ништо чудно не е тоа ,и да барем на вест хем не беше коефициентот 1.25 :tv:

ДА секаде се мести ,ама само на сиротите Јуве има скинаа 3-4 титули ,штета хехе

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
И арсенал има изгубено од Вест Хем на домашен терен ,ништо чудно не е тоа ,и да барем на вест хем не беше коефициентот 1.25 :tv:

ДА секаде се мести ,ама само на сиротите Јуве има скинаа 3-4 титули ,штета хехе
Моментот е дека мечот е наместен и тоа нема врска со коефициентот во кладилница. Нема разлика помеѓу меч кој е наместен на мал или на голем коефициент и двата се местени.

Ај бидете ми поздравени, идам да се журкам...

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78

има врска,тимот што беше оштетен мислам се викаше Шефилд Јунајтед,Вест Хем беше казнет да му исплати на Шефилд за Се што изгубил доколку би се натпреварувал во Премиер лигата и за малку ќе банкротираше поради тоа,се спаси со продавање на неколку талентирани млади фудбалери....меѓутоа само со тоа се помина-чуден критериум...

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Ќе се договоримо бе со се секираш :pipi:
Што се однесува до авторските права договарајте се слободно :pos2:
Но бидејќи не барам ништо слично за возврат ...
Ќе ви признам само победа ако ги прснете и надиграте убаво со 2-3 гола разлика
Шашави голови во 7 минута од продолжение ,или тесна победа од 1 гол кај што ќе бидете надиграни ,се извинувам ама нема да помине така лесно ...:pos2: т.е ништо од авторски права
Во случај они вас да ве прснат ,имате сите пакет наполитанки од мене ...:baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom