Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Дик мара јас сум за Борусија Дортмунд...:tv:
Дик марааа вие го срамите светото име Борусија :zid: (забегавне оф :)

Тука ќе се решава првенството според мене

27-03-2010 Serie A Roma Internazionale
31-03-2010 UEFA Champio… Internazionale CSKA
03-04-2010 Serie A Internazionale - Bologna

Интер за 8 дена треба да изигра 3 утакмици

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Dik mara ti za Inter, Arsenal...? :icon_eek:
Не те разбирам,шо не ти е јасно ? :)
Немора да значи дека ако сум за Арсенал да не коментирам за други екипи ,нели ?

Само за ваша информација Милан и Јуве ми се најомилени клубови за ремет :pos2:
ништо повеќе ...:tv:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не те разбирам,шо не ти е јасно ? :)
Немора да значи дека ако сум за Арсенал да не коментирам за други екипи ,нели ?

Само за ваша информација Милан и Јуве ми се најомилени клубови за ремет :pos2:
ништо повеќе ...:tv:
Што ќе реметиш бе златен твојот Арсенал да не освоил нешто ? Или можеби имате приближно титули колку нас или јуве ?

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Што ќе реметиш бе златен твојот Арсенал да не освоил нешто ? Или можеби имате приближно титули колку нас или јуве ?
Не влегувам во расправа да мериме на кој му е поголем ... не е важно тоа
Важно е тоа што бевте казнети у пакет со тие другите за местења утакмици ... крај на муабетот ,да не забегуваме

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Не знам за другите ама јас на вакви фаци кои ни се упатени, ни знаат што и како било туку им кажале од дома дека Јуве и Милан се местачи, едноставно им мавам игнор. Многу ги има такви во државава што идат со глава низ ѕид а појма немаат за што зборат.

Иначе Палермо-Интер беше добар меч и поделбата на бодовите според мене е заслужена. Разбирливо, Интер имаше повеќе од играта ама не создаде доволно шанси за да го реши мечот во своја корист и резултатот 1-1 е реален одраз на случувањата.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.656
Поени од реакции
48.724
оној Кавани мислам дека уште јаде заушки во соблекувална за она што го пропушти со Самуел! :icon_lol:

Кога ќе ми текне дека и Милан треба да ја играа оваа утакмица против овие нелуѓе- говно ми мрзне. Единствена утакмица до крај од која не чекам бодови, никад немаат тепано таму! :|

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Не знам за другите ама јас на вакви фаци кои ни се упатени, ни знаат што и како било туку им кажале од дома дека Јуве и Милан се местачи, едноставно им мавам игнор. Многу ги има такви во државава што идат со глава низ ѕид а појма немаат за што зборат.

Иначе Палермо-Интер беше добар меч и поделбата на бодовите според мене е заслужена. Разбирливо, Интер имаше повеќе од играта ама не создаде доволно шанси за да го реши мечот во своја корист и резултатот 1-1 е реален одраз на случувањата.
Еи добро сеа
Како прво пратам фудбал 10 години редовно и се сеќавам на се и сешто ,а гледам и ти исто си повозрасен така да нема потреба со вакви навреди ,кој колку е упатен во фудбал
Јас за Милан и Јуве имам само една слика во глава местачи,плачковци,мафија,катанаџо се негативно што е поврзано со фудбалот тоа ми се тие 2 тима ,но истотака мора да признам откако се случи калчополи и откако беа казнети ,направија реформи во клубовите и играчкиот кадар и многу подобро изгледаат сега и подобар фудбал играат ...
Почит кон нивните навивачи ,меѓутоа сеќавањата остануваат и ќе кажам од такви клубови пу пу .....:kesa:
Брат и ако ги слушаш лагите и глупостите на моџи кај што вика дека калчополи не ни постоело ...
Незнам што да кометирам стварно ви перат мозок онака ептен јако:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom