Ф
Фил Ајви
Гостин
:tv: :tv: :tv:Шо бе, Милан утре прво место? :tv:
A-C-A-B да не се вреѓаме. :tv:
:tv: :tv: :tv:Шо бе, Милан утре прво место? :tv:
Добро бе другар еве сум ..како прво не сум експерт или уште помалце ако сум не сум најголем на форумот......како второ ништо не е решено јас ти образложив со факти дека милан не ја заслужува титулата и ако ја освои тоа ќе биди со киксовите на Интер а не дека Милан кој знае колку е јак...за вечерашната утакмица то е то немам коментар освен да ја пофалам борбеноста на Ето,Снајдер и на останатите играчи(во позитивна смисла)..интер секогаш онака игра а голот на палермо беше по вина на одбраната на интер кој спие во последно време...позз и со среќа против наполи утре:helou:Чекам коментар од најголемите фудбалски експерти на форумов па и пошироко Neroazuro,A-C-A-B,duman :back:
Пред утакмица нешто друго збореше само ај нема врскаОд мене еден срдечен коментар...
Сисни ми од половиов орган...:tv:
Ти се виде подобро да навиваш за Милан сега, а? Убаво.UF,utre edna pobeda so napoli i.....#1
Ти бе не навиваше за Челзи ? :tv:UF,utre edna pobeda so napoli i.....#1
битно е да се дружиме! :tv:Ти бе не навиваше за Челзи ? :tv:
Ваквиве бетер и од пролив се мајке ми ...
И после немало амеби...UF,utre edna pobeda so napoli i.....#1
Само напред! Нека си зборат :smir:Haha...pa vo italijansko sum za milan be...bot4inja
Во шпанското за кој си ? Или ја чекаш утре Барса да видиш шо ќе напрај..:tv:Haha...pa vo italijansko sum za milan be...bot4inja
Za nikoj ne sum vo spansko :helou:Во шпанското за кој си ? Или ја чекаш утре Барса да видиш шо ќе напрај..:tv:
Те спремам за потпис. :tv:Миланези знаете кога ќе го тепате Наполи ? .... некњееее :pos2: