Како бе сите имале корист од судии? Дали ти тоа мислиш и на Интер тука?
Па нели Интер беше оној чистиот во италијаснкиот врв? Како сега наеднаш сите имале корист од судии? Кој се тоа сите?
Ова погоре не е корист, ова погоре се гага поени. Тука има околу 10 поени само од пенали. Кај се тука, црвени картони, кај се тука пенали на штета на Интер, кај се тука голови од офсајд на Интер?
Ало Син, во 2007 грабеж се дешаваше на терените бе. На Интер му беше дадена титула онака, од лепота. Во таа ебана 2007 секоја втора утакмица за Јуве имаше најмалку по 2-3 контроверзни одлуки, памтиш нели?
Срамота е да разговораме за наместени утакмици, кога и јас и ти знаеме дека и Интер мести на дебело. Не велам дека Јувентус не местел, ама нема да ми докажеш никогаш дека Интер бил оној чистиот во италијанскиот фудбал, оној за пример како што тоа го правеше Морати. Срамота е, мислам, и кор и слеп ке види дека во 2007 и 2008 Интер беше прогласен за шампион уште пред прво коло. . .
Абе ајде не ми тропај глупости, не сум слеп! Реално гледам што е пенал, а што не е - не ги ставам на памет.
Во моментот на ударот Ибрахим не се помрднува од место, али кога ја промашува се фрла како покосен.