- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
@templar55 брат може да ми пишеш во ПП - да те исконсултирам за нешто - би ти бил многу благодарен!
Голема грешка е да зе занемари СЕО-то за сметка на социјалните мрежи, долгорочно гледано СЕО-то е покорисно и поевтино од социјалните мержи.Дечки на оваа денешница социјалните мрежи се еден од најголемите извори на Traffic. Немате потреба да навлегувате во водите на SEO и да вложувате премногу труд и пари... Пробајте со она што е полесно и поевтино, па префрлете се на ова главното што навистина е најмоќниот начин на добивање таргетиран трафик за монетизација.
Убаво напоменав. Make some money, then learn and do SEO.Голема грешка е да зе занемари СЕО-то за сметка на социјалните мрежи, долгорочно гледано СЕО-то е покорисно и поевтино од социјалните мержи.
Доколку ме послушаш мене, не ти треба курс. Ти треба 2000 денари да сетираш веб хостинг + домен, инсталираш wordpress или html landing page (се надевам веќе го знаеш тоа) и пробуваш да градиш линкови од секаков тип, релевантни на твојот ниш/индустрија.Некој да препорача добар intermediate курс за SEO.