Sense8

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
Ја изгледавте ли 2ра сезона? Ја ко и секогаш binge watch направив и сеа се каам, сакам уште. :D

Ја изгледавте ли 2ра сезона? Ја ко и секогаш binge watch направив и сеа се каам, сакам уште. :D

Ја симнав уште наредниот ден откога излезе, но не сум ја гледала сеуште, се префрлив периодов на филмови. Не ставај спојлери, и онака жив човек не ја гледа изгледа.

:O зашо мислев дека е откажана? не сум во тек!
сеа треба да ја глеам прва нишо не памтам хахахах

:O зашо мислев дека е откажана? не сум во тек!
сеа треба да ја глеам прва нишо не памтам хахахах
Не е откажана. Има christmas special, изгледај го и ќе ти текне голем дел од прва сезона. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
kakvo dno, pocnav vtora sezona bas i vcera babauu, ali ke ja izgledam so nadez deka ke ja otkupi nekoj drug za da ja dovrsat ...
otkazaa unikatna serija snimana u 16 grada, 13 drzavi, way the go netflix, ti ebam gomnata glupi, kakvi serii opstojuvaat, ovaa ja kinat lagano. :facepalm::facepalm::facepalm:

kakvo dno, pocnav vtora sezona bas i vcera babauu, ali ke ja izgledam so nadez deka ke ja otkupi nekoj drug za da ja dovrsat ...
otkazaa unikatna serija snimana u 16 grada, 13 drzavi, way the go netflix, ti ebam gomnata glupi, kakvi serii opstojuvaat, ovaa ja kinat lagano. :facepalm::facepalm::facepalm:
Демек баш ради тоа ја откажале.. Многу пари биле потребни за снимање на серијата а немала доволно гледаност и заработка. :/ А плус мислам дека не е можно друг да ја откупи..

pa i mene toa mi bese cudno, na 100 lokacii e snimana, bas toa vikav svaka im cast kako go skockale ova, i dobro proveruev pred da ja pocnam pred 2 nedeli dali e otkazana ili ne, i eve bidna toa od koe se plasev, inace mislev deka samo 2 sezoni ke e, neznam sto rizikuvale so treta so ogled deka e dosta delikatna serija za snimanje ...

neznam kako zavrsuva vtora sezona, ako nisto drugo ako e vo moznost prikaznata da se skocka vo eden film, za da se zavrsi, ili eventualno da se istera skratena sezona, ali toa sekako netflix nemaat namera da go napravat.

Ostanuva da se nadevame ko za the killing, koja bese reinkarinarana bas na netflix, deka taka i so ovaa serija ke se napravi za nekoja godina, glupo e ova vaka da zavrsi. (n)

Ја изгледав конечно втора сезона. Не се сеќавам ептен на прва па да правам споредби, али и оваа беше доста солидна. Нормално, глупа одлука да ја откажат.

Инаку, по сите #renewsense8 и #savesense8 се смилуваа бар да ни дадат 2 саати специјално издание догодина што ќе било ко финале. Барем да добиеме завршеток некаков, иако мене не би ми сметало уште неколку сезони да чекам од серијава, за 2 саати што попрво.

На крајот сепак останаа многу отворени прашања зошто проблемот не е целосно решен. За завршеток на сезона, заврши добро, ама не и за завршеток на серија. Специјалното издание од 2 часа се надевам би било добар додаток. Веднаш ми стана една од омилените серии, навистина голема штета што се откажа. (n)

некој случајно да не знае каде да ја најдам 11 пизода втора сезона?

Сега ја изгледав втора сезона.
Добра.
Последната епизода ја направиле 2h30min...
Иначе, последната сцена е вид на оргија секако, а последниот кадар од последната епизода е влажно дилдо во боите на виножитото.
Значи тоа е буквално последното нешто што го гледаш како што завршува сезоната.
ВЛАЖНО
ДИЛДО
ВО БОИ НА ВИНОЖИТО
И после ќе речат па и ЛГБТ биле луѓе, лол.

Тоа финалето го изгледав кога излезе, мај мислам.
Единствена работа што стварно ја извадиле од контекст и апсолутно НЕМА ЛОГИКА беше крајот со Волф и Кала. Е тоа беше ултра лоша пропаганда, зашто ликовите, сите тројца, никако, ама баш никако не целеа кон таков завршеток низ сите епизоди претходно. Глупост.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom