Првата сезона ми се допадна многу повеќе од вторава. Не беше лоша но мислам дека премногу ликови вметнаа, приказната беше хаотична и плус ја гледав без македонски превод така да во некои делови се чудев за кого зборуваат и што се случува.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе знае некој кај да се најде серијава?Да се симне од нет или да се купи,небитно.Прва и втора сезона комплет,ја немам гледано.
Абе знае некој кај да се најде серијава?Да се симне од нет или да се купи,небитно.Прва и втора сезона комплет,ја немам гледано.
еве и втората сезона, мислам дека е доволно брз фајлот и снимката е регуларна, 10 епизодиАбе знае некој кај да се најде серијава?Да се симне од нет или да се купи,небитно.Прва и втора сезона комплет,ја немам гледано.
Јесс, главна фаца сас ракијуБјелогрлик го има ли во 2 сезона?
Овде сите епизоди си или не? Оти многу измашани се видеата муабетот ми е последна епизода е со доаѓањето на тито или има уште па не се ставени ма фб
Овде сите епизоди си или не? Оти многу измашани се видеата муабетот ми е последна епизода е со доаѓањето на тито или има уште па не се ставени ма фб
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Мислам дека првата епизода од втора сезона беше саат и пол, а останатите девет по саат и некоја минута.Не сум ги гледал јас да бидам искрен од оваа страна на фб, ама мислам дека тоа од скоро 8 часа е цела 2 сезона.
Мислам дека првата епизода од втора сезона беше саат и пол, а останатите девет по саат и некоја минута.