Сенке над Балканом

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Првата сезона ми се допадна многу повеќе од вторава. Не беше лоша но мислам дека премногу ликови вметнаа, приказната беше хаотична и плус ја гледав без македонски превод така да во некои делови се чудев за кого зборуваат и што се случува.

Не успеав од разно разни причини да ја изгледам на интернет па ја гледам и на МРТ вторава сезона.

Приметува дека некако повеќе е развлечено дејствието. Споро се одвиваат некој работи. После 5 епизоди почна нешто да се случува.

Не го погодив само јас убиецот уште од прва епизода, така?
Ама се на се одлична сезона, иако имаше доста работи што ме изнервираа квалитетот на серијава е неоспорен.

Абе знае некој кај да се најде серијава?Да се симне од нет или да се купи,небитно.Прва и втора сезона комплет,ја немам гледано.

Абе знае некој кај да се најде серијава?Да се симне од нет или да се купи,небитно.Прва и втора сезона комплет,ја немам гледано.
1337x.to
за 2 сезона ќе побарам

Прва сезона се купува и на Амазон, а некој направил и рип од тој стрим, мада мој совет ви е да најдете снимки од РТС, пошто рипот од Амазон е сечен, кроен.

еве и втората сезона, мислам дека е доволно брз фајлот и снимката е регуларна, 10 епизоди

Бјелогрлик го има ли во 2 сезона?

Овде сите епизоди си или не? Оти многу измашани се видеата муабетот ми е последна епизода е со доаѓањето на тито или има уште па не се ставени ма фб

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Овде сите епизоди си или не? Оти многу измашани се видеата муабетот ми е последна епизода е со доаѓањето на тито или има уште па не се ставени ма фб

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Не сум ги гледал јас да бидам искрен од оваа страна на фб, ама мислам дека тоа од скоро 8 часа е цела 2 сезона.

Не сум ги гледал јас да бидам искрен од оваа страна на фб, ама мислам дека тоа од скоро 8 часа е цела 2 сезона.
Мислам дека првата епизода од втора сезона беше саат и пол, а останатите девет по саат и некоја минута.

Мислам дека првата епизода од втора сезона беше саат и пол, а останатите девет по саат и некоја минута.

Измешани се епизодите на страницава очигледно, дури сега приметив дека некои делови се даваат со поинаков редослед. И мене ми падна чудно на прв поглед, ама не знаев колку точно траат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom