Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
одлично!!!коа сме кај сендвичите...си ги спремам со кејф....па додека се наканам едно друго...ама после за лапачка..најчесто практикувам Летен сендвич(ја му го дадов имево пошо на лето го јадам највеќе) ништо сложено...земам две кришки леб,ставам маргаринче..краставички редам ондак ставам патлиџанче па над нив маслинчиња сечкани..и малце оригано..и излегувам на тераса си го гледам градот и уживам во апетитот...

одлично!!!![]()
а нешто за овој зимски период ?????
јас сакам НЕКОЈА да ми ги направи- тогаш ми се повкусни![]()
али кога вече јадам обично овака практикувам...зимам крешник од леб..и го ставам под тостер ама не го стискам..него го сечам на пола и ја вртам внатрешноста од сендвичот да се растопуе...у меџу време јајцето на око се пржи...ондак земаш маргаринче..си го мачкаш топлиот сендвич од натре..ако сакаш и сало лупни му..еве кај мене мајками пржеше ќофтиња и тоа шо остана сабајлето си го напраив сендвич..кул беше..значи го мачкаме со маргарин/сало...му ставаш шо сакаш..(ја пошо сало ставив буковец) ондак над буковецот ставаш маслинчиња,над нив ставаш парче тенко исечена сланина..а над сланината иде јајцето на око..е сеа јајцето ќе си го посолиш како сакаш...нензам што од зачини јадеш..дееееее бе батка- искрено ми се пријаде -читајќи те овде- морам да тркнам до кујна оти :nesvest:Обично зимно време не јадам сендвичи...(скапи се патлиџаните и краставиците не од друго :pos2али кога вече јадам обично овака практикувам...зимам крешник од леб..и го ставам под тостер ама не го стискам..него го сечам на пола и ја вртам внатрешноста од сендвичот да се растопуе...у меџу време јајцето на око се пржи...ондак земаш маргаринче..си го мачкаш топлиот сендвич од натре..ако сакаш и сало лупни му..еве кај мене мајками пржеше ќофтиња и тоа шо остана сабајлето си го напраив сендвич..кул беше..значи го мачкаме со маргарин/сало...му ставаш шо сакаш..(ја пошо сало ставив буковец) ондак над буковецот ставаш маслинчиња,над нив ставаш парче тенко исечена сланина..а над сланината иде јајцето на око..е сеа јајцето ќе си го посолиш како сакаш...нензам што од зачини јадеш..