Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Добро де моја грешка... и 120... малце да не е ?? реалната цена не е повеке од 40 денари
За 120 денари Македонка има скара на жар да каснеш да пораснеш.

Ајдеееее па иди дома јади хамбургер за 40 денари можеби поевтино ќе ти излезе.
Кажи ми ама најискрено зашто мислиш дека 120 е добра цена?
И зашто мислиш дека дома ќе го чини човек 40 денара?
Еве јас викам дека ќе ме чини уште поевтино.Јас разбирам дека на други места е 70 ама да ти е скоро дупло поскап е тука е нефер.Има колку што видов 3 вработени и еве да не сум видел и уште 3 од другата смена да речам 6??
Па лепче и компири?Нешто за струја?Се друго се чисти пари.

U Divino (kaj zlate)
80den = sarska + prilog(pomfrit, salata) + sedis ko coek

Usput 7ca otvori kafance u prolazot do Divino....pleskajca =100den :D

Порано навистина имаа СОВРШЕНИ сендвичи ама сега им се ужасни мнора да намалат до содата и со презлата и со сојата не сме деца правиме разлика :baeh: одамна не сум јадела се откажав бидејќи ги расипаа сендвичите а ги набија центе :toe:

Контрадикторен си.

Прво викаш дека им е грешка што ги качиле, а потоа дека и да ги качат пак, луѓето сеуште би купувале од кај нив.
Значи ипак не им е грешка, зар не? :)
Грифинов ефекат а Мац. Дигаат цена а побарувачката на хамбургери расте. Изглеа само со хамбургери се прехрануваат луѓево кај нас хахахахаха

Кажи ми ама најискрено зашто мислиш дека 120 е добра цена?
И зашто мислиш дека дома ќе го чини човек 40 денара?
Еве јас викам дека ќе ме чини уште поевтино.Јас разбирам дека на други места е 70 ама да ти е скоро дупло поскап е тука е нефер.Има колку што видов 3 вработени и еве да не сум видел и уште 3 од другата смена да речам 6??
Па лепче и компири?Нешто за струја?Се друго се чисти пари.
Не ме сфаќај погрешно не реков дека 120 е добра цена за наш стандард, но сепак кога и да отидеш е полно со народ. Колку толку држат некаков квалитет.

Не ме сфаќај погрешно не реков дека 120 е добра цена за наш стандард, но сепак кога и да отидеш е полно со народ. Колку толку држат некаков квалитет.
Да ја и се сложувам дека има народ и јас кажав дека јадев два пати.И ги пофалив дека ми се допаднаа.Ама 120?Ако не се лажам и во Кинг бургер видов дека се 120?Е само таму не сум ги пробал да видам дали вредат за таа цена.

Tie preterale vo cenite eptennnnnnnn...i mean helloooo :baeh:
Вчерашна случка
Јас:Имате помал хамбургер(се разбира целам на помала цена да платам)
Продавачка:Да можеме да ви го исечеме на пола ама мора да ја земета и другата половина
Јас:Ама ќе ме чини исто така?(се смеам а она ме гледа бледо и не и е јасно зашто):pos2:

Вчерашна случка
Јас:Имате помал хамбургер(се разбира целам на помала цена да платам)
Продавачка:Да можеме да ви го исечеме на пола ама мора да ја земета и другата половина
Јас:Ама ќе ме чини исто така?(се смеам а она ме гледа бледо и не и е јасно зашто):pos2:
:pos2::pos2: se nadevam i se razjasnilo na kraj

Со 120 денари овде, хамбургер( превкусен), пиво плус нешо благо.

Многу скапо.:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom