Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Не врегај фамилија.За тие пари е доста,само што јас треба да давам дупло од тебе а криза е...НАЈБОЉИ СЕНДВИЧАРА!!!!!!!!!

Океј бе извини,незнаев дека толку ќе те потресе моето мислење околу 7мица.:icon_lol:
А и дај не се жали,ти донираат тебе пари.:)

За убави,убави работи имаат,ама малку да спуштеа од тоа цените не ќе беше лошо.Да идеш да јадеш таму ќе те кошта цело мало богатство.Ужас.:toe:
Се што сакав да кажам си кажала.120 СЕНДВИЧ?Тост 100?Помфрит 60?А имаат гужва,тоа да видиш.И јас два дена идев купував иако знаев дека е опасно скапо и не знам дали ќе си го дозволам тој луксуз уште еднаш.Името набива цена тоа е фактот.

незнам за вас ама јас го сонувам комбинираниот и одвај чекам да дојдам и да си каснам еден.

Од секогаш сум имал некоја одбивност кон ова место, и за моите 21 година сум јадел максимум 5 пати. Прескапо и извикано место, а и плескавиците не им се којзнае што, Лесковачка рулззззззз!

се е тоа убаво ама 140 денари за еден хамбургер ??????????????????????????????

Вчера јадев 120 беше, не ширете дезинформации.

Најдобрите хамбургери и пирошки.Секогаш кога ќе пројдам од таму одма огладнувам.

Добро де моја грешка... и 120... малце да не е ?? реалната цена не е повеке од 40 денари
Ајдеееее па иди дома јади хамбургер за 40 денари можеби поевтино ќе ти излезе.

Ајдеееее па иди дома јади хамбургер за 40 денари можеби поевтино ќе ти излезе.

па нормално дека ако е 40 се на се они ке го продаваат поскапо за да се офајдат... али идат со преголема маржа , али коа има овци да ги стрижат им е гајле

Тоа е грешката на 7 што многу ги качија цените.Мислам дека уште да ги качат пак луѓето ќе купуваат од таму,а се мислам дека пак ќе рипнат цените за некое време.

Тоа е грешката на 7 што многу ги качија цените.Мислам дека уште да ги качат пак луѓето ќе купуваат од таму,а се мислам дека пак ќе рипнат цените за некое време.

Контрадикторен си.

Прво викаш дека им е грешка што ги качиле, а потоа дека и да ги качат пак, луѓето сеуште би купувале од кај нив.
Значи ипак не им е грешка, зар не? :)

Ама се` додека има купуваме, нема да ги симнат затоа што знаат дека имаат побарувачка, дури се чувствуваат комотни и да накачуваат. Затоа џабе зборуваме, убаво ни е и јадеме, се буниме за цената и пак јадеме оттаму. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom