bucio
Урбан индијанец.
- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 16.330
- Поени од реакции
- 7.799
За 120 денари Македонка има скара на жар да каснеш да пораснеш.Добро де моја грешка... и 120... малце да не е ?? реалната цена не е повеке од 40 денари
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За 120 денари Македонка има скара на жар да каснеш да пораснеш.Добро де моја грешка... и 120... малце да не е ?? реалната цена не е повеке од 40 денари
Кажи ми ама најискрено зашто мислиш дека 120 е добра цена?Ајдеееее па иди дома јади хамбургер за 40 денари можеби поевтино ќе ти излезе.
И можеш и ракииче да си дрмнеш пред неа за тие пари нели:helou:U Divino (kaj zlate)
80den = sarska + prilog(pomfrit, salata) + sedis ko coek
Грифинов ефекат а Мац. Дигаат цена а побарувачката на хамбургери расте. Изглеа само со хамбургери се прехрануваат луѓево кај нас хахахахахаКонтрадикторен си.
Прво викаш дека им е грешка што ги качиле, а потоа дека и да ги качат пак, луѓето сеуште би купувале од кај нив.
Значи ипак не им е грешка, зар не?![]()
Не ме сфаќај погрешно не реков дека 120 е добра цена за наш стандард, но сепак кога и да отидеш е полно со народ. Колку толку држат некаков квалитет.Кажи ми ама најискрено зашто мислиш дека 120 е добра цена?
И зашто мислиш дека дома ќе го чини човек 40 денара?
Еве јас викам дека ќе ме чини уште поевтино.Јас разбирам дека на други места е 70 ама да ти е скоро дупло поскап е тука е нефер.Има колку што видов 3 вработени и еве да не сум видел и уште 3 од другата смена да речам 6??
Па лепче и компири?Нешто за струја?Се друго се чисти пари.
Да ја и се сложувам дека има народ и јас кажав дека јадев два пати.И ги пофалив дека ми се допаднаа.Ама 120?Ако не се лажам и во Кинг бургер видов дека се 120?Е само таму не сум ги пробал да видам дали вредат за таа цена.Не ме сфаќај погрешно не реков дека 120 е добра цена за наш стандард, но сепак кога и да отидеш е полно со народ. Колку толку држат некаков квалитет.
Вчерашна случкаTie preterale vo cenite eptennnnnnnn...i mean helloooo :baeh:
:pos2::pos2: se nadevam i se razjasnilo na krajВчерашна случка
Јас:Имате помал хамбургер(се разбира целам на помала цена да платам)
Продавачка:Да можеме да ви го исечеме на пола ама мора да ја земета и другата половина
Јас:Ама ќе ме чини исто така?(се смеам а она ме гледа бледо и не и е јасно зашто):pos2:
Да беше газдарица ќе и разјаснев,ама она нема врска со цените.:pos2::pos2: se nadevam i se razjasnilo na kraj