Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
вкусно вкусно.. и тоа стварно вкусно.. особено хамбургерот.. а иначе мајонезот го иам дома у фрижидер.. еднаш бев на КВАНТАШКИ.. со дедо ми и баба ми.. требаше да купуваат пиперки за ајвар.. и така нешто беше влегов во еден магацин.. и ги слушнав едни.. т.е тој продавачот како вика.. 'овој е тој мајонез во 7ца што го ставаат' и ја таков.. дај ми и мене една тегла :pos2: и кога пробав кога увидов дека е тој.. секад го праќам татко ми или идам ја до кванташки да си купам :)))) .. иначе мајонезот се вика 'extra delikates'
го има во хангарот на Хедис на Кванташки во Маџари... цена му е 165 денари, 1 тегла од околу 700-800 грама.. така нешто. :helou:

мене најубави ми се хамбургерите од 7!највкусни мммммммм....

Јадам од седмица,многу се вкусни,а кога ке се најадеш од него,после не јадам минимум 6 саати

Убаво е ама пред некоја недела ми украдоа 80ден. :nenene:

Имам два пати пробано од 7ца и искрено ми е одвратно
Мн ми се гнасни некако....:toe:

Го мрзам местово. Можеби прават ок фаст-фуд ама лично џабе ги давам парите 3/4 од тоа фрлам, одвај 1/4 јадам. :toe:

Каква седмица бе кога ми кажуваше еден другар како бил таму во магацинот и видел 10ина мачки почна да ми се повраќа одма

леле бе кај отворив у темава сеа флешои ме рокаат...коа ке зеам онака топол чикен у ладен декемвриски ден...ауууууу со кечап...
МЕРАЦИ

Јас неможам да се откажам од оваа зараза и затоа мислам дека оваа сендвичара да се пломбира поради проблеми со откажување.АКо постои некоја установа за откажување од 7мица кажете ми.Фала многу.

Јас имам неколку пати јадено од седмица у мојот живот и не ми е нешто нај нај.:back:

Јас имам неколку пати јадено од седмица у мојот живот и не ми е нешто нај нај.:back:

Ќе те каззни господ за ова.Вчера јадев ми накрцаа кечап и мајонез,ауф сум се удавил али ипак не се најадов.Имам глисти да му ебам мајката неможам да се најадам.

За убави,убави работи имаат,ама малку да спуштеа од тоа цените не ќе беше лошо.Да идеш да јадеш таму ќе те кошта цело мало богатство.Ужас.:toe:

За убави,убави работи имаат,ама малку да спуштеа од тоа цените не ќе беше лошо.Да идеш да јадеш таму ќе те кошта цело мало богатство.Ужас.:toe:

Не врегај фамилија.За тие пари е доста,само што јас треба да давам дупло од тебе а криза е...НАЈБОЉИ СЕНДВИЧАРА!!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom