Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
кечап и мјонез во 7-ца:pov:,башка тоа и никогаш не ги чистат,фритезите и скарата! и шое ова бе бесплатен , рекламен простор ај опнетеи:locked: на темава

MODeratoraj de kanta stoe ova? reklamiranje aaaa :nenene:

Не знам што ме залажа, баш пред некој ден отидов да згнетам еден мрсен до 7ка...ах порничи и флешбекови од минатото...знам дека после до кај тобако 1 корнев на "седмица" и 2 дена ждригот ми мирисаше на плескавицата, ама па не можеш да ја преболиш и заборавиш таа хемија кога ти и сендвичот сте едно (батали калории, масти, кечапи, мајонези, бубулици итн...)...ама па бедот е што сега за разлика од порано ставаат ептен соја која веќе многу се ОСЕЌА дека е внатре, значи малце акал и усул да се има треба...јас си јадам во вили скоро година, ама од време на време морам да тркнам да се омрсам малце поише...

Во седмица некако помалце јадам...Компирите се суви...Исто така штедат на кечап, мајонез и тн и тн...А цените гледам само се покачуваат..
Се согласувам со МАРКО414.Компирите суви,фритезите,плотните,скарите...никогаш не се исчистени,штедат,чекаш ред по 20 мин (и повеке) штедат на кечап,мајонез,оригано,буковец а посебно сол...А што е најтрагично цените одат се погоре и погоре.
:salut:

Што сакате зборете ама добро гнетење има во седмица иако мене стално ми викаат дека тоа мене не ми се познавало - сум требал почесто да јадам ќе сум се здебелел :pos2:

Не оите в седмица , дрога клаваат в сендвичине .. за пак да јадеш и пак ... и пак .. неможеш да останеш рамнодушен послем еден убав сочен гриз од стекот , а за мајонезот да непраам муабет .. ке ги ограбам некој ден : / :uvo:

Leskovachka u aerodrom mi prai poishe merak, radi poishe vidovi salati, i po usluzni se nekako. :)
Iam jadeno 5-6 pati od 7ca, i 4-5 pati od leskovachka, i epten poishe me bendisuva leskovachka :) Uhh imash 5 razlicni vidovi salati/sosovi da birash <333

Ali 7ca?! LOL ne se zhalam uopshte :))) koa sum gladen, samo 7ca me najaduva <3

Се согласувам со МАРКО414.Компирите суви,фритезите,плотните,скарите...никогаш не се исчистени,штедат,чекаш ред по 20 мин (и повеке) штедат на кечап,мајонез,оригано,буковец а посебно сол...А што е најтрагично цените одат се погоре и погоре.
:salut:
компирите знаат да бидат суви.
Ама мене најчиста ми изгледа седмица во однос на другите сендвичари ( пр. да не ги чистеа фритезите компирите ќе беа кафеаво- црни ко у скоро сите други сендвичари).
Кечап и мајонез- зависи од жената што ти става (има една што секогаш ја избегнувам, и од брзање не става не од штедење)
А за сол - не заебавајте можеш сол и сам да си ставиш има на масите

ЗА тие пари што треба и да ги дадете не идете да пробувате. 120 денари и они претераа. Храната да поскапе ама поефтини 50 пати после тоа ама овие си се навикнаа на стара цена и си викаат ај не ја враќаме пошто уште луѓе им купуваат.

Па Седмица не е она што беше некогаш.Сега плус цената е енормно голема,не е за јадење секој ден,хигиенските услови се......(чита: куче ги мириса нонстоп лепињата и месото). Повеке мерак ми прават : Лесковачка во Аеродром,Гирадико на кеј и Амати до Хавана.

Малку офтопик...али.
Може некој да ми го каже бројот од Седмица,таа кај грчка амбасада?

Не верував кога ми викаа дека од таму нема да можам да го изедам цел сендвич или пак ако го изедам ќе бидам најаден како никогаш досега (од сендвичарски поглед)... После првото мое влегување во 7ца, станав верник.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom