Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Абе како тргнале до 200 за хамбургер ке ни зимаат а ние па ко идиоти трчаме таму...

Кинг Бургер 120?
Е сеа дефинитивно не стапнувам таму.Овие од седмица да им држат лекции во праење хамбургер на овие од Кинг Бургер.Шо се замишљаат па и тие веќе хамбургер да јадеш луксуз станува.

Кинг Бургер 120?
Е сеа дефинитивно не стапнувам таму.Овие од седмица да им држат лекции во праење хамбургер на овие од Кинг Бургер.Шо се замишљаат па и тие веќе хамбургер да јадеш луксуз станува.
У кинг бургер има боље плескавица и боље стек ама компирите и кечапот и мајонезот се неспоредливи у седмица...

Кинг Бургер го направија хамбургерот 120 и ставија посрање компири (мајонезот и кечапот одамна им се испод ниво). :uvo:

Каде е ова Вили!?

Kaj сендвичарите што се кај Мајчин Дом, (Жан Мари и др), за тие што не знаат, тоа е блиску до Т.Ц Бисер.

Со секој сендвич следуваат салати и 4-5 вида на сосови.
Треба да се нагласи дали сакате помфрит кој се доплаќа 20 денари. (пр. средна лесковачка 80 + помфрит 20 = 100 ден.).
Има мала, средна, голема лесковачка, гурманска, стек, плескавица во марамица и др.

Отвориле сега ново кај градежен, ама плескавиците биле 10 денари поскапи.

абе каква седмица златен мекдоналдс:D
мислам не се мешам у вкусови али мн ми се грди плескавиците

Јадев хамбургер и го платив 120 денари. Навистина се вкусни ама претеруваат со цениве. :nesum: Да беше 60-70 би одела почесто, како што сум навикната постојано на брза храна.

да 7-ца го претерааа стварно со цениве се сеќавам одамна хамбургерот беше 90ден разбирам дека со самото поскапување на брашното , зејтинот и бензинот мора да се поскапат и производите но ова веќе е над се :uvo::nesum:

Сестра ми од кога ја знам јаде таму

А бидејќи јас и форумџиите не ја знаеме,овој пост е тотално неинтересен за нас.
Придонеси за дискусија,не мора да реплицираш колку да биде напишано нешто :wink:

мммм омилена ми е..посебно оној зачинов на местото на мајонез што ставаат

Не јадам многу често (нормално.. не сум од СК) но кога патот ке ме однесе таму :) си земам хамбургер со најнајнајубав мајонез. МАјонезот е сон, има вкус на кари... А и како целина сендвичите се.... фантазија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom