Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој за ,,Оливер Твист,,-- Чарлс Дикенс. семинарска или нешто слично . ?PLS :s :(

Некој да не има семинарска по Уставно право за Влада, Претседател, Уставен суд, Права и слободи или слично
или за Стварно право - нешто за ствари , имот и сл..

доколку даде некој фала :smir:

aman bre luge nikoj li nema za mojot problem "vrtlivo magnetno pole"

Ми треба итно, мислам по можност денес, покана на француски. Уствари најважни ми се одговорите на поканата (позитивен и негативен) секој одговор треба да биде од 30-50 зборови. Ако има некој нешто вакво нека се смилува.

Фала.

Економисти,ај мала помош, да не има некој семинарска по Економика на претпријатие на тема Влијание на локацијата врз резултатите на претпријатието? Ако не баш на таа тема тогаш нешто слично или материјали.... :helou:

:helou:Ми треба струцен труд за статистика за регресија или анализа на варијанса.
И за Системи на плаќање на труд (по економика на претпријатие).

Фала

Некој да не има семинарска по старогрчки или историска граматика на старогрки јазик? тема било што:vozbud::vozbud:

ќе ве молам семинарска за предметот менаџмент на човечки ресурси за тема тимови и тимска работа, ако може на македонски однапред благодарам

baram seminarska na tema:Indeks na realni plati; Komparacija pomegu ekonomski rast i ekonomski razvoj; Bilans na plakanje; Nacini za statisticko istrazuvanje.dokolku ima nekoj od ovie seminarski moze da napravime razmena.

ЛоооЛ МИ ТРЕБА НЕКОЈ СОСТАВ ЗА ПЕЈСААЖ. . . ПЛС КОЈ ИМА НЕКА МИ ГО ДАДЕ! ИТНО!!!!!!!!

Леле дечки, некој есеј или некој текст сличен на есеј за еднаквоста на правата, еднаквост меѓу мажите и жените... нешто такво, за утре ми е , ве молааам :) :) :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom