Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Zdr ima li nekoj seminarska na tema
Маркс иМарксизмот,Расизам,Демократските процеси во Р. Македонија, Опозицијата - коректор или помагател на власта, Антикомунизам,
Политичкиот систем на Р. Македонија и влијанието на мултиетничкото општество
Blagodaram Odnapred.

фалааааа :) ама подетално барам...направени готови семинарски...:) pozzz

Па што му фали на ова?
Направи Copy/Paste како што прават сите, додади насловна, измисли користена литература и тоа е тоа.

Да не има некој семинарска или податоци за девизните резерви во Македонија во 2007?

Помошшш!

Итно ми треба семинарска на тема „Влијание на локацијата на претпријатието врз неговите резултати„ ... Имате частење!

Zdravo decki , ima li nekoj nesto za sportot ili nesto za nekoj poedin sport , bilo kako ??? fala mnogu ....

Ајде ако имате нешто за Горги Абаџиев - Пустина, нафрлете го наваму. Фала ви многу однапред.

Zdr ima li nekoj seminarska na tema
Маркс иМарксизмот,Расизам,Демократските процеси во Р. Македонија, Опозицијата - коректор или помагател на власта, Антикомунизам,
Политичкиот систем на Р. Македонија и влијанието на мултиетничкото општество
Blagodaram Odnapred.
За политички систем ако ти треба на тема извршна власт кажи.

А да не има некој случајно по Граганско право на тема Заштита на правата ?
Ај pls ако има било што нека пише.
Фала.

Некој состав за опис на пејсаж да не има некој..

Да не има некој каква било литература поврзана со меѓународна арбитража а посебно со Спогодба за меѓународна трговска арбитража???

Da ne ima nekoj seminarska po predmet : Zdravstvena psihologija .. bilo koja tema

Итно ми треба семинарска на тема „Влијание на локацијата на претпријатието врз неговите резултати„ ... Имате частење!

pa ova ne e te[ko malce ekonomika!!!!!

јас би направил..ама у последно време изгубив волја-не знам зошто ама после прочитана книга не оставам(NOTE) семинарска..така сум 3 месеци...да добијам инспирација малце да се средам па ке аплоадирам нешто.

на пример земи ја локацијата на топилницата во велес таа е несоодветна ЗОШТО па бидејки злетово саса тораница се далеку а тоа влече транспортни трошоци....или пак градење на термоцентрала далеку од суровината на пример антрацит.

ако станува збор за средно претпријатие тогаш локацијата треба внимателно да се бира а теренот да е пристапен интересно малите дукани отвараат на фреквентни места значи тука минат потенцијалните потрошувачи!!!!!

луѓе молам за помош
нешто семинарска, а може и материјали за сам да правам семинарска за стварно право, т.е ствари, движен и недвижен имот, наследство и такви слични работи
ваљда има правници на форумов

фала :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom