Solid
Зона на самракот
- Член од
- 26 август 2007
- Мислења
- 7.177
- Поени од реакции
- 4.133
- Локација
- Охрид
- Веб-сајт
- kladilnica.forumup.com
Сител ТВ.Имаш кај првиот пост.Solid izvor???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сител ТВ.Имаш кај првиот пост.Solid izvor???
Ne znam koj e, ama znam koj saka sa bidecia, mosad.... :nenene:
Хаха мора да го изнервирало ова: As far as mastery is concerned, had you mastered economy well enough would you have practiced it as a journalist in Macedonia?Беше објавена некоја преписка на еден Македонец со Сем Вакнин пред некое време. Откако се вжешти дискусијата, Сем си покажа што навистина мисли за Македонците:
OK, Ognen. You are Macedonian, so, of course, you know best and you are
right and no one can teach you anything (except, maybe, Janko in Jadi
Burek).
Write to me when you grow up. Since, you are a Macedonian, though, I
will not hold my breath...))
Sam
Целиот текст тука
А во минатото кој ги врати СДС на власт на 11 септември де?ВМРО ДПМНЕ е донесено токму од тие служби како Циа, германски служби, неслучајно ВМРО е на власт во Македонија. Половина влада му се со амерички и германски државјанства, неслучајно се тука, работат за нечии интереси и цели. Тоа ќе го покаже иднината.
а бре остај ги сдс, они се минато за Македонија, гледај ја реалностаА во минатото кој ги врати СДС на власт на 11 септември де?
Ок може бев погрешно сфатен ама имам впечаток дека скоро сите влади се донесени од ЦИА во МК.а бре остај ги сдс, они се минато за Македонија, гледај ја реалноста