Сексуалниот живот на Кико (Идол)

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување
v8zVqI.gif

Celo vreme ko vibrator da imat skokat

Полошо криење на фактот дека е девица или геј не сум видел до сега.

Она знаеш коа е некој геј или девица, најчесто претерува зашто не знае колку е правилно, па да не испадне како да не знае. Греота малиов...

Муабетот "Ја ја е**м, а она ми го пуши.".

Колку значење им даваме на небитни луѓе и небитни работи чудо нешто еј. Океј темава е во чда, ама дури и видео блоговите на Стеф Бакарето "се што сакавте да знаете за секс ама се плашевте да прашате" имаат поголем материјал за хумор. Ова од идолов е дури тажно.
Еј што се деси со тие видеата на Стеф ги тргнал сега само билдер е изгледа. Јас само едно имам зачувано. :D Добро ќе биде и ова некој да го зачува кај и да е ќе го тргнат.

за секој случај ке си кувам на плин од сега на рингла не ми е сигурно

Се пуштија твитерџииве :))
Рингла? На кец? #ЛажешКурво од друго ти е црвен г’зот #Кико :ROFLMAO:

Трај, го утепаа.
--- надополнето: 15 август 2013 во 22:19 ---
Рингла на кец? Нема да остави тоа траги на кожа? (со оглед на тоа дека секс на голо се прави, по некоја логика?)

Лето е, не знам како девоjкиве би се шетале на плажа со отпечаток на нечија рингла на задникот. Да е вистина, може така и ги познаваат, ќе ја препознаат формата на импринтот и одма знаат Кико ја прошол оваа, off limits.

Доги правел на рингла ти па, не и бил задникот на таа на ринглата.

Ајде сите заедно, здружени, со сета сила македонска за еден голем хајп за Кико, да го направиме worldwide конкуренција на Бибер! BIEBER YOU ARE NOT ALONE

Кога видов на почетна Сексуалниот живот на Кико (Идол) мислев на тебе ти е идол па си отворил тема :pos::pos:.
Не ми е јасно што сегде го мешате ЈБ, добро и јас порано го хејтав али ај размислете малце тој успеал во животот тоа што ние нема никогаш да го успееме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom