Секс за една вечер

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за секс за една вечер?

• Да

Гласови: 439 75,6%
  • Не

Гласови: 142 24,4%

• Вкупно гласачи
    581
Абе јас убо ќе си поминам (ако го бива типацот) ама знам дека на крајот ќе имам грижа на совеста зш не ми е влезена во практика ова работа... ама шо знајш можи некогаш ќе премини :icon_razz
нева сеј нева хахаха :helou:

Зашто да не? Немам пробано, али би во секој случај зависи со кого, каде и дали сум со некоја :):smir:

definitivno sum za sex za edna vecer,sto ima loso tuka?? koa i na dvajcata im e ubavo,a sea toa sto nekoja devojka se privrzuva emocionalno tolku mnogu nejzin problem i ne e u red toa,za da zasakam nekoj treba da pomine vreme od ednas niso ne moze da bide

Не сум пробала, несакам ни да пробам..Едноставно не сум таков тип..:toe:

Сум имала и не се кајам. Ииии, зошто да не, доколку имам прилика ќе практикувам.
:toe:
Многу различен е мојот менталитет..

да се сите девојки како тебе светот би се размножил али со проституција :)
браво какво размислување што не се вработиш што пара ќе земиш да не биде за џабе клецањето,или ти и хумана си даваш секому:toe:

браво какво размислување што не се вработиш што пара ќе земиш да не биде за џабе клецањето,или ти и хумана си даваш секому:toe:
Ти не си имал секс за една вечер?
Не си ни посакал?
Ти се повраќа од помислата на него?

Nikogas i nikako.
Aj da bev masko, ne znam. Ali vo ovoj zivot, ako go napravam toa, nikogas poveke nema da mozam da se poglednam sebesi vo ogledalo. Ne mi treba toa.

страшно...

Браво за тебе уште на 16 години :nesvest: со толку напредни размислувања:jaj:

а сите други сме биле “светици“ на 16 нели... хах

Bez potreba ja obvinuvate SISSi za toa sto na 16 god bi imala sex za edna vecer pa sigurno nema toa da go praj so koj stigne,mn dobro znae ona so kogo da ima plus toa e nejzin izbor ako i e ubavo zs da ne

Машките го практикуваат ова повеќе:vozbud:Со ептен напалените женски кои мислат дека ги сакаат а оствари се случува обратното:toe:

Moже и за еден ден. :) Не мора само вечер.

Pa koj kako. Jas da. Sto podrazbiras pod poimot strasno?

не те пишав ја тебе шо си била на 16, ама реакцијата за девојката шо имала авантури на 16 е многу импулсивна на сите ... како демек прва е и немало такви, па вие не сте ни свесни дека околу вас половината се “такви“ (како да се црни точки), никој не знае и нема ни да дознаете.
може некој денес ќе ми каже оти другарка ми се работела на големо треба ли јас да се степам со луѓето за све шо ќе ми кажат. па на крај краева не сум ни ја сигурна кај е другарка ми ко ми вика дека ќе иде да спие или да учи... ха... и треба ли сега јас да ја дисреспектирам?

16 може многу работи да се искусат ама тоа се години коа може работите за брзо време да се сменат.
не ме сфаќај грешка, пишувам на темата и ако ногу не ми е ќеф да елаборирам за нешо добро познато просто сакав да ги потсетам девојките на форумо дека таа прикаската за Принцо на Бел Коњ и Додека Не Се Мажам Не Му Даам е умрела одамно дамно......

Не е нешто лошо. Едноставно задоволуваш потреба вечерта, имаш луд секс, и чао.
Ама, во случајот на Сиси, е лошо. Има само 16 години, и секс за една вечер на тие години, не е на арно.

super e. snosti edna pogolema od mene 2 god ja naprciv :pos2::pos2::toe:

super e. snosti edna pogolema od mene 2 god ja naprciv :pos2::pos2::toe:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

on topic :

Јас како машко не сум против ;) Се разбира доколку само остане на *One night stand :)* Знаеш ... некад кога пука сперма во глава не гледаш карактери/убавини :smir::smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom