Секс за една вечер

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за секс за една вечер?

• Да

Гласови: 439 75,6%
  • Не

Гласови: 142 24,4%

• Вкупно гласачи
    581
ја сум ЗА и сум имал таков секс с девојче шо го познавав не повеќе од една недела....ништо посебно само обичен секс кој и двајцата го сакавме....ништо повеќе само секс и парталите и по дома....

Да и ја сум за една авантура повеке во животот:wink:

Veruvajte 100% sekoe zensko bi sakalo sex so nepoznat za edna vecer....

Фина работа е ова сексов за една вечер со некој-а непознат-а. Не верувам дека на некој друг начин веројатноста да закачиш некоја болест ќе биде поголема. ЈАС НЕСАКАМ ДА БИДАМ ТОЈ! А ВИЕ?

Veruvajte 100% sekoe zensko bi sakalo sex so nepoznat za edna vecer....

Ako е навистина вака тогаш наведи барем години. Од која возраст женското посакува секс со непознат за една вечер.

Не би имала секс за една вечер, затоа што не ми е сеедно кога ќе направам такво нешто со некого.. Брзо се врзувам, исто така.
Не ми се случило и нема да дозволам да се случи, тоа е најпрекрасното нешто ако е со човекот кој ти значи и ако заеднички и вистински го сакате тоа :wink:

не сум имала што не верувам ни во иднина дека ќе ми се случи

Да благодарам ... Хев дан ит , ај лајк ит , вил до ит аген

Nikogas i nikako.
Aj da bev masko, ne znam. Ali vo ovoj zivot, ako go napravam toa, nikogas poveke nema da mozam da se poglednam sebesi vo ogledalo. Ne mi treba toa.

Сум имала и не се кајам. Ииии, зошто да не, доколку имам прилика ќе практикувам.
:toe:
Многу различен е мојот менталитет..

Сум имала и не се кајам. Ииии, зошто да не, доколку имам прилика ќе практикувам.
Браво за тебе уште на 16 години :nesvest: со толку напредни размислувања:jaj:

Девојка на 21 век :pos2:, Секоја чест мала

Зависи ако имам партнер не би,ама ако неам а ми се ебе и те како би го направил(ми се десило еднаш)!

Јас не сум за... независно дали имам или немам дечко. Дури и некогаш да го напрам то - знам дека на крајот ќе се прам пишман зато... ај не! :):salut:

Јас не сум за... независно дали имам или немам дечко. Дури и некогаш да го напрам то - знам дека на крајот ќе се прам пишман зато... ај не! :):salut:

за то дали ќе се прајш пишман или не не зависи од тебе зависи од "жртвата" шо ќе ја најдиш :), или ќе те најди :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom