Секс за една вечер

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за секс за една вечер?

• Да

Гласови: 439 75,6%
  • Не

Гласови: 142 24,4%

• Вкупно гласачи
    581
Незнам зашто 90% од девојките се против секс за една вечер? Тоа е една незаборавна авантура,нема да бидеш курва ако имаш секс со некој кој едвај го знаеш.Туку и вие имате чуства и хормони зашто да не го искористите тоа додека сте млади ? Али сепак е тоа мое мислење.....

Сега ми стана јасно зашто Момците Македонци се повеке и повеке идат накај Бугарија (мала шала) :helou:

Просто е.
Женските неќат, машките сакаат. Со искљулок 0,5 %

Добро е тоа...макар и за една вечер.:)

Никогаш не сум имал секс за едмна вечер секогаш сум бил сериозен(два вечери):pos2:.

..млада сум си ја, ама и никогаш не би го практикувала ова! Некако ми е безвезе заш он ќе ме има една вечер, Фактички ќе ме искористи и после што? Ништо, ме заебал!!
..а ова за анкетава, веруем дека машкиве све гласале за Да!!:nenene:

А женските нема да искористат? Или нив со сила ги приморуваат на тоа? :)

и не... немаат сите машки гласано за да... има и женски, кои сакаат и пректикуваат таков секс, не го измислиле само машките истиот.

..млада сум си ја, ама и никогаш не би го практикувала ова! Некако ми е безвезе заш он ќе ме има една вечер, Фактички ќе ме искористи и после што? Ништо, ме заебал!!

Така е бе, не ги слушај овие блудници. То си е драгоцена ствар не се дава на секој. Да те заеби некој за една вечер да те малтретира, па сексо е саможртва не се дава на секој.

Врска нема. Што мислиш, ние не користиме а? Зошто да те заебал, кога и ти си сакала и си свесна дека е тоа само за една вечер. Не ќе очекуваш ваљда врска да имате после тоа. Имаш секс таа вечер убаво си поминуваш и чао. Као демек нас не ни се сака :helou:
Не зборам за тоа дали ти би го практикувала ова или не, туку општо на муабетот шо го имаш подоле.

Врска нема. Што мислиш, ние не користиме а? Зошто да те заебал, кога и ти си сакала и си свесна дека е тоа само за една вечер. Не ќе очекуваш ваљда врска да имате после тоа. Имаш секс таа вечер убаво си поминуваш и чао. Као демек нас не ни се сака :helou:
Не зборам за тоа дали ти би го практикувала ова или не, туку општо на муабетот шо го имаш подоле.

Пшшшшт...

Не кажвај оти ви се сака бе. Страмота е. :nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom