Секс во кола?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
идете навечер кај паркингот на пмф, ваљда никој нема да се качува до горе.

Филтерна .. над Хемија Комерц фабрикава што е :D

Хахахаха баш се прашував дали ќе ја наброи некој филтерна..на 2минути од таму живеам..све кондоми и игли по земја ..Али не знаев дека у кола се ебкаат таму

Зима,надвор температура околу 0.
Внатре клима до даска,топло.У позадина Антена5-Роџер Санчез.
У Голф 4 со две врати предни седишта максимално наместени нанапреди спуштени.Мераци!

И кај МЗТ фабриката има по тоа паркинзите за камиони тук-там по некоја кола се тресе.
Еднаш во грмушките покрај патот помеѓу прва и втора капија идам да работам ноќна смена, а од едно саксо со отворени прозори типкава вришти ко да ја колат. А ја баш у сушен период, бедови ме стегнаа.

Хахахаха баш се прашував дали ќе ја наброи некој филтерна..на 2минути од таму живеам..све кондоми и игли по земја ..Али не знаев дека у кола се ебкаат таму

И накај езеро.

Бтв: кај живееш бе ? и ја сум тунелот , кај дервен :D

Поинтересно е од било која соба,плажа и сл.И затворен простор,бегање амин :pos2: Само лошо е ,ќе настрадат колено,нога,то чудото на рамења шо го носиме итн.:vozbud:

sum imala sex vo kola i mi se dopadnalo, interesno e, iako malku neudobno.....ama posle toa vcera sto ni se desi, mislam nikogas veke nema da imam sex vo kola. Bevme so drugarka na parkingot kaj Balkanika vo park i pievme, pomina eden mlad decko i odednas se izgubi. Nie totalno zaboravivme na nego i posle 1 saat go gledame si sednal toj na trevata blisku do kolata si go izvadil i gleda vo nas, abe mornici me polazija, palenje kolata i da ne nema. Mi se vraka filmot za sex vo kola i si vikam zamisli ovoj da go vidam dodeka imam sex, lelele jezivo, definitivno nema veke sex vo kola brrr

sum imala sex vo kola i mi se dopadnalo, interesno e, iako malku neudobno.....ama posle toa vcera sto ni se desi, mislam nikogas veke nema da imam sex vo kola. Bevme so drugarka na parkingot kaj Balkanika vo park i pievme, pomina eden mlad decko i odednas se izgubi. Nie totalno zaboravivme na nego i posle 1 saat go gledame si sednal toj na trevata blisku do kolata si go izvadil i gleda vo nas, abe mornici me polazija, palenje kolata i da ne nema. Mi se vraka filmot za sex vo kola i si vikam zamisli ovoj da go vidam dodeka imam sex, lelele jezivo, definitivno nema veke sex vo kola brrr
hahah ama cek si imala sex u kola so drugarkati ? ili 3ka so decko i drugarkati i ti ... :) hahaha

Требало да го фатите со другарка ти и да го растурите .... да видиме дали ке му текне да упражњава друг пат на празно :)

И накај езеро.

Бтв: кај живееш бе ? и ја сум тунелот , кај дервен :D

Леле улавиов ќе трошам бензин до езеро. Братче има ли поарно место од игралиштето над болница. Плус тоа си го гледаш цел град како свети навечер низ шофершајбна:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom