Таруно
Еким
- Член од
- 9 јуни 2010
- Мислења
- 2.610
- Поени од реакции
- 2.505
Може, може... како не. Ако сака женската нормално, ако не он.A aко нема пари може и со женската да ти плати.
Може, може... како не. Ако сака женската нормално, ако не он.A aко нема пари може и со женската да ти плати.
Филтерна .. над Хемија Комерц фабрикава што еДе наброј ги локацииве кога веќе почна..
Хахахаха баш се прашував дали ќе ја наброи некој филтерна..на 2минути од таму живеам..све кондоми и игли по земја ..Али не знаев дека у кола се ебкаат тамуФилтерна .. над Хемија Комерц фабрикава што е
Хахахаха баш се прашував дали ќе ја наброи некој филтерна..на 2минути од таму живеам..све кондоми и игли по земја ..Али не знаев дека у кола се ебкаат таму
Ezero Mladost,Zad brako benziskata nakaj bitolska linija,Prilepski pat neizgradeniot nad kiro kjucuk ima uste nekoj ama ovie se malce po freffentniДе наброј ги локацииве кога веќе почна..
hahah ama cek si imala sex u kola so drugarkati ? ili 3ka so decko i drugarkati i ti ... hahahasum imala sex vo kola i mi se dopadnalo, interesno e, iako malku neudobno.....ama posle toa vcera sto ni se desi, mislam nikogas veke nema da imam sex vo kola. Bevme so drugarka na parkingot kaj Balkanika vo park i pievme, pomina eden mlad decko i odednas se izgubi. Nie totalno zaboravivme na nego i posle 1 saat go gledame si sednal toj na trevata blisku do kolata si go izvadil i gleda vo nas, abe mornici me polazija, palenje kolata i da ne nema. Mi se vraka filmot za sex vo kola i si vikam zamisli ovoj da go vidam dodeka imam sex, lelele jezivo, definitivno nema veke sex vo kola brrr
Требало да го фатите со другарка ти и да го растурите .... да видиме дали ке му текне да упражњава друг пат на празноsum imala sex vo kola i mi se dopadnalo, interesno e, iako malku neudobno.....ama posle toa vcera sto ni se desi, mislam nikogas veke nema da imam sex vo kola. Bevme so drugarka na parkingot kaj Balkanika vo park i pievme, pomina eden mlad decko i odednas se izgubi. Nie totalno zaboravivme na nego i posle 1 saat go gledame si sednal toj na trevata blisku do kolata si go izvadil i gleda vo nas, abe mornici me polazija, palenje kolata i da ne nema. Mi se vraka filmot za sex vo kola i si vikam zamisli ovoj da go vidam dodeka imam sex, lelele jezivo, definitivno nema veke sex vo kola brrr
ај бе таму језиво е преку ден, па навечер.... :shok:идете навечер кај паркингот на пмф, ваљда никој нема да се качува до горе.
Леле улавиов ќе трошам бензин до езеро. Братче има ли поарно место од игралиштето над болница. Плус тоа си го гледаш цел град како свети навечер низ шофершајбна:helou:И накај езеро.
Бтв: кај живееш бе ? и ја сум тунелот , кај дервен