Секс тајминг: навечер или преку ден :)

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Секое време е супер за секс, без разлика дали е вечер или дење ако го посакуваш тоа. Брзински утрински секс пред работа, долг секс полн со уживање навечер пред легнување, секс навечер кога си во некоја дискотека и се договараш со партнерот да тркнете до wc, утрински секс во купатило итн. :icon_lol: :je:
Во секое време од денот можеш да се опуштиш и да уживаш подеднакво ако ти оди умот на тоа:icon_lol:

Без разлика на тајминг. Секс евриуер, секс енитајм. Џ’ст секс!!! :music3:

FortunE напиша:
Во секое време од денот можеш да се опуштиш и да уживаш подеднакво ако ти оди умот на тоа:icon_lol:
Мене еднаш на сред конференција ми отиде умот на секс со една дискутантка....:nesvest:
Ама кај нема шанса...сакам да кажам дека секое време е ОК ама не и секоја ситуација :nerv:

Jakov напиша:
Мене еднаш на сред конференција ми отиде умот на секс со една дискутантка....:nesvest:
Ама кај нема шанса...сакам да кажам дека секое време е ОК ама не и секоја ситуација :nerv:

А што се деси кога се штрекна? Надрвен беше? :kez: :pos:

Jakov напиша:
Ма муабетот ми беше ако ти оди умот кога има шанса и ситуација за тоа:icon_lol: Можам да кажам дека сега мене на работа ми оди умот (пример), па не можам. Муабетот ми беше за реализација доколку има реални шанси за секс.

FortunE напиша:
Ма муабетот ми беше ако ти оди умот кога има шанса и ситуација за тоа:icon_lol: Можам да кажам дека сега мене на работа ми оди умот (пример), па не можам. Муабетот ми беше за реализација доколку има реални шанси за секс.
Welcome to the club
:cry: :cry: :cry:
Macedalien напиша:
А што се деси кога се штрекна? Надрвен беше? :kez: :pos:
Студеното шишенце Пелистерка неприметно го спуштив на едно место
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Некако навикнат сум во затемнето место, со што фаворирам навечер меѓутоа не ми пречи многу и во светол амбиент особено тогаш кога концентрацијата на гонадотропни хормони е многу покачена во крвта, т.е. сексуалната надразнетост е толку нагласена што цел ден би се сексале.

јас мислам дека све е едно е кога се има sex !!!!!!!!

Во било кое време е добро, ама навечер е посебно. :pipi:

vo bilo koe vreme, ali najubavo e navecer pred da si legnes i sabajle poslem budenje...

Според мене по добро е навечер плус има поголема романтика

па сегаааааааа во секое време не ми е битен делот на денот

точно. периодот од денот не е битен,без разлика дали има дневна светлина или не,сабајле или пред легнување или меѓу време...

Битно да е спонтано. До душа обично се случува преку ден да е спонтано, не секогаш има можност за секс и тогаш помалку очекувам да се случи нешто. А навечер па има време за цели ритуали :kesa:
:nesvest:

Колку само не се грижам и не приметувам кој дел од денот. :)
Навечер ми има некоја посебна магија зошто е доволно темно за јас да бидам доволно „слободна“, а наутро имам најмногу енергија да потрошам па е подив чинот, кога и да е, само да е добро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom