Секс тајминг: навечер или преку ден :)

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
543304_366767706705572_176868719028806_958586_1042200455_n.jpg
Да не знае некој дали и каде има ваков часовник да се продава во Скопје?

Во секое време сум спремен за акција, на секое место, во секое време, некогаш ми е убаво во затемнета некогаш во осветлена просторија, некогаш сакам на отворено некогаш сакам во кола, некогаш сакам во вц на машина за перење, некогаш во кујна на садопер. Од сабајле исто така ми се допаѓа, тогаш сум полн со енергија, а и знаете како старите викаат: -По утрото денот се познава.
Немам точно определен тајминг, зависи од моментот и расположението, ама најчесто ми одговара времето и добро сум расположен.

Претежно е навечер, ама можам да го издвојам утринскиот секс како најдобар :)

Хмм па се разбира ноќе имаш време за се тука спаѓаа предигри водење љубов едноставно уживанција до бесвест :love:...а преку денот да исто сакам ама е онака по дивооо страственоо авантуристички
shehumper.gif

koga ke stanam od spienje pod uslov da ne se brzam nekade... 10 sabajle za vikend mmmmmmmmm

Преку ден човек повеќе има сила, особено претпладне, па и попладне, но навечер човек е уморен, особено ако имал исцрпувачки работен ден ........... :)

koga mi dade togas sreken sam vo bilo koe vreme

,,,,,,,nema tajming ,,,toa samoto udara vo glava ,,,,,samo prikladno mesto ,,,i ,,,,iiiiiiiii:icon_mrgr:

,,,,,,,nema tajming ,,,toa samoto udara vo glava ,,,,,samo prikladno mesto ,,,i ,,,,iiiiiiiii:icon_mrgr:

Абе заклучи собата кажи им на твоите настрана и уживај-нема тропање врати,замарање и остали проблеми,а пак кај дедо ми...да не зборам:cenzura:

Инаку информативно наутро е најдобро и оргазмот поинтензивен-не заборавајте за време на спиење се лачи тестостерон па на сабајле ние машките се будиме со дигнат пенис кој плаче за пичка...и кога е до тебе...се знае што се прави...дур потоа цигарче и кафе.

Абе заклучи собата кажи им на твоите настрана и уживај-нема тропање врати,замарање и остали проблеми,а пак кај дедо ми...да не зборам:cenzura:

Инаку информативно наутро е најдобро и оргазмот поинтензивен-не заборавајте за време на спиење се лачи тестостерон па на сабајле ние машките се будиме со дигнат пенис кој плаче за пичка...и кога е до тебе...се знае што се прави...дур потоа цигарче и кафе.

,,,,,,,a se toa shto kazhuvash tochno ,,,zornjak ,,ama pak ke recham,,,a sexanje nema ,,,tajming,,,,,
,,a za drugoto ,,,toa vratata,,,,:pos::pos::pos::pos:,,,na kogo da kazham ,,,na sin mi ,,,aj toa tuku na ,,snajkata,,,,:pos::pos::ROFLMAO:

Не пребирам. Кога ми се сака тогаш, ама навечер е поубава атмосферата. На желбата за секс не ми влијае.

kako vikaat...toa ko ke dojt ne prasuvat....ni za vreme ni za mesto :LOL:

Најубаво е летно време кога децата се на одмор или кај баби и дедовци па слободно можете голи по дома да си шеате и да се креснете кога ќе ви текне.

Најубаво е летно време кога децата се на одмор или кај баби и дедовци па слободно можете голи по дома да си шеате и да се креснете кога ќе ви текне.
a dodeka dojde vreme decata da se tolku vozrasni za sami da odat na odmor?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom