Секс тајминг: навечер или преку ден :)

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Не е битно кој дел од денот,битно е да е добар сексот,бар според мене:).

Не е битно кој дел од денот,битно е да е добар сексот,бар според мене:).

Сејм тинг лајк Бебуш али ипак е подруго насабајле со една јутарна гимнастика може и две :kesa:(али практикувам едн`ч за да држи возбудата на хај левел цел ден)

хаха па да речеме зависи во кој момент. На пример не може ако таа работи прва а јас втора смена и сеа се враќам скапан дома и таа ми се нафрлува. Тогаш поубаво е во утринските часови кога сме и двајцата одморени. Затоа нема правило за секс таминг... се зависи од ситуацијата колку ни` е до секс, колку е добар самиот секс и самото опкружување.

во 4 одручек на зајдисонце со чајче и колачина на маса, сега кошо е ладно надвор!:vozbud:

Јасно е што ве прашувам со насловот на темата..
Некои викаат демек „сексот одсабајле бил најубав“. Други викаат „може е најубав ама јас мразам светлина, што значи претпочитам вечер“ итн.. Кој е вашиот секс тајминг? Навечер, преку ден, рано сабајле? Или кога било сеедно ви е?:-)

Секс си е секс, не ми треба тајминг, секогаш убав и добредојден :baeh:

SEX

SEKSOT E NAJDOBAR NAVECER ZATOA STO PREKU DEN SITE IMAAT OBVRSKI.:drk:

Мислам дека тајмингот и не е толку битен, барем мене не ми е :pipi:

Незнам некако навечер ми е поромантично.:)
:salut:

Насабајле сум најголема мрза, така да нема шанси, значи утрински секс НЕ! Е во текот на денот, кога ќе се размрдам може, не е важен ни час ни место. А навечер кога сум најактивна, правам 'ршум и не ме интересира ништо. А светло дали имало или немало, не приметувам, не ми е ни битно. Посветеност на работата, пред се!:pos2:

Ja nema da gledam den nok jas samo ke a gledam mojata srcka dali e raspolozenka za ck ck mislam deka ne pretstavuva problem den nok samo da sum so nea u krevetce :kesa:

не е битно кога, битно е со кого, како и каде!

Навечер мислам дека е подобро....:drk::drk::pusk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom