Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам едно прашање незнам колку е за оваа тема, но бидејќи темата контрацепција е затворена се решив за овде.
Дали некој има знаење што може да се случи доколку одеднаш се земат 5 контрацептивни пилули?
Имам едно прашање незнам колку е за оваа тема, но бидејќи темата контрацепција е затворена се решив за овде.
Дали некој има знаење што може да се случи доколку одеднаш се земат 5 контрацептивни пилули?

хммм имам еден голем проблем, денеска тргна се ок ама нејќе да се дигне овој :S што е работата? запален сум, едвај чекам да дојде денот и тн. но еве сега нејќеше да се дигне. помагајте луѓе ќе го сечам!!! (му се десило ли на некој ова? )
)абе после седнав на столче и се замислив кога глеам се дигнал ... и се фрливме на работа ама во сред работа пак заебава :S нешто не е во ред тука ^^Рестартирај, тргни кабел, пак укључи.
Озбилно не е ништо страшно се случува. Пробај со порнич и испитај пак)
defekten e nesto.....se4i i nov stavaj :pos2::pos2::pos2: ajde ke ti pomine....
мора да најдам решение
ke pomine be ...maz si ili sto si....moze premnogu umoren e...nemoj mnogu akivni da bidete ...a ti gochka vijagra da ne zemas???абе има нешо :0 јас голем,силен,активен .. он мене ке ме дупи ццмора да најдам решение
абе после седнав на столче и се замислив кога глеам се дигнал ... и се фрливме на работа ама во сред работа пак заебава :S нешто не е во ред тука ^^

jas prv pat slusam vakvo nesto
da ne se diga
pa kaj mene na sekoj polovina cas se diga![]()
хммм имам еден голем проблем, денеска тргна се ок ама нејќе да се дигне овој :S што е работата? запален сум, едвај чекам да дојде денот и тн. но еве сега нејќеше да се дигне. помагајте луѓе ќе го сечам!!! (му се десило ли на некој ова? )
односно ич, никако, зеро! Ќе го остајш да олади и по некој ден или недела пак ќе пробаш и да не мислиш на ништо друго туку само на тоа што работиш. Ако пак се деси ова еееееееее тогаш:kesa:.