Секс прашања од кои се срамите...

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Така се поставила,кој и е крив.

Еј, муабетиве од типот “така се поставила“ - жити мене немој.
ОК, неколку теми и завршиле во Канта и во ЧДА. И сега што? Секој нареден пост ќе и го реметите? На што личи тоа, молим те објасни ми? На ништо. Усул мора да се има, граници мора некаде да се постават.

Сте и се нафрлиле на девојчето 30 души и ја реметите. Е уау, браво, аплауз, топ сте.

Се срамам кога женските ми викаат немој толку длабоко да ми влагаш ме боли. Па зашто мора да ми биде толку голем. Не е фер....
Дали сум нормален?
Седи ма не ме знаеш,јас сум Принц не сум цар,тежок лихвар...:)

Нова си,ќе сфатиш и ти;)
Дупли е... ќе сфатиме сите.

Конкретно за сите овие спамувања на дебилизам. Дете, прибери се, животот по се изгледа ти се сведува исклучиво на компјутер. Лечиш фрустрации за некои бољки што некад во минатото ти ги праеле ваљда тука. А мислиш дека ни` е гајле на нас? НЕ. Ти треба да си одлучиш шо со тебе ќе биде. Дали ќе бидеш слонот тука или ќе испадне нешто поусовршено антропоморфно. Дека си глупа, глупа си. Ама сеуште не сфаќаш. А коа ќе сфатиш ќе ти биде доцна. Ќе идеш по психијатриски установи, ќе молиш за помош.
Ајт толку од мене во темава.

Еј, муабетиве од типот “така се поставила“ - жити мене немој.
ОК, неколку теми и завршиле во Канта и во ЧДА. И сега што? Секој нареден пост ќе и го реметите? На што личи тоа, молим те објасни ми? На ништо. Усул мора да се има, граници мора некаде да се постават.

Сте и се нафрлиле на девојчето 30 души и ја реметите. Е уау, браво, аплауз, топ сте.
А како сакаш никој да не ја ремети кога отвара теми од типот,барам пријател или дечко,па уште и услови поставува.Не ме зејбавај.

Има чуѓе досадно им е,и сакаат да се насмеат на туѓа сметка.;)

А како сакаш никој да не ја ремети кога отвара теми од типот,барам пријател или дечко,па уште и услови поставува.Не ме зејбавај.

Има чуѓе досадно им е,и сакаат да се насмеат на туѓа сметка.;)

Има разлика од шегување на туѓа сметка, до целосен и комплетен сеир и реметење и ословување со секакви зборови.

Јас ги видов темите и ги прескокнав, затоа што не ме заинтересирало да прочитам, уште помалку да одговорам, но тоа не значи дека ќе се фрлам и тука ќе го реметам девојчето постирајќи секакви слики и секакви постови.

И во реален живот не сум ги поднесувала тие реметења, уште помалку на форум.

Едно е да се направи шега, да се насмее човек, друго е да се преминат некои граници и да се даваат секакви коментари.

Има разлика од шегување на туѓа сметка, до целосен и комплетен сеир и реметење и ословување со секакви зборови.

Јас ги видов темите и ги прескокнав, затоа што не ме заинтересирало да прочитам, уште помалку да одговорам, но тоа не значи дека ќе се фрлам и тука ќе го реметам девојчето постирајќи секакви слики и секакви постови.

И во реален живот не сум ги поднесувала тие реметења, уште помалку на форум.

Едно е да се направи шега, да се насмее човек, друго е да се преминат некои граници и да се даваат секакви коментари.
Абе да,треба да се има граница за све.Али кога нејзините безвезни прашања немаат граници,неможеш да очекуваш и од споротивната страна стоп.

Ако има проблем,нека не го кажува тука.Само ќе биде исмејувана,ништо друго.

Никој ли нема храброст да им каже на јунфериве што ја заебаваат за звуците слични на прдење, кои се испуштаат од вагината, дека навистина постојат?

Bez glas gledaat redtube, da ne gi fatat, od kaj da znaat...........

Farting pussy ..................................... :ROFLMAO:

20709895.jpg

Абе речи што ќе речеш, да не е Весна тука, нема да биде интересен форумов.

И никој не се нафаќа да ми помогне со мојот проблем? Па ајде ви се молам enormous penis syndrome е реална ствар. Погледнете го овој документарец на оваа тема ако не ми верувате.... :(

Ајде сега убаво го кажа ова дека нема да е интересно без мене, оф што убаво ми дојде ова.Како мелем на рана. Кој сака да ме контактира нека ми пиши на www.facebook.com/vesna.veselinova
од мене толку на темава :)
:pipi::pipi::pipi::pipi::pipi::pipi:

Абе да,треба да се има граница за све.Али кога нејзините безвезни прашања немаат граници,неможеш да очекуваш и од споротивната страна стоп.

Ако има проблем,нека не го кажува тука.Само ќе биде исмејувана,ништо друго.

А од кога тоа форумот стана место каде луѓето кои имаат проблеми (без разлика на тоа какви и да се) се исмејуваат? До таму е дојден човечкиот ментален склоп? Тука на форумов луѓето сите родени се училе, уште на три месеци знаеле све, а? Форум е и за тоа, човек да си постави прашање и истото да му биде одговорено, не мора тоа да биде со цинизам и иронија.

Ако прашањата и се безвезни и сметам дека не треба да дадам одговор на истите, ги прерипувам, одам во друга тема да пишувам, нема сигурно со цела сила да се фрлам на реметење на некое девојче пошто ми е досадно.

Пак ќе кажам, има хумор и wannabe хумор кој не е ништо повеќе освен плејада на навреди со смајли на крај.

Има теми кои се префрлувале во ЧДА и биле смешни и имало интересни и навистина духовити одговори. Ова тука е лакрдија.

За некои работи не правам разлика во однос на реален и виртуелен свет. И на едното и на другото место не сакам исмејување и истото никогаш не го правам и вака реагирам и кога се случува вакво реметење пред мои очи. Лесно е да се собере група луѓе и да ремети некого, ама дали е тоа коректно е прашање кое треба да се подразмисли...

И што се однесува на прашањата, секој од нас во текот на својот живот си поставил или се замислил за некое глупаво или безвезно прашање, ама немало кој да чуе, па да направи зезанција. Никој не се родил генијалец.

А од кога тоа форумот стана место каде луѓето кои имаат проблеми (без разлика на тоа какви и да се) се исмејуваат? До таму е дојден човечкиот ментален склоп? Тука на форумов луѓето сите родени се училе, уште на три месеци знаеле све, а? Форум е и за тоа, човек да си постави прашање и истото да му биде одговорено, не мора тоа да биде со цинизам и иронија.

Ако прашањата и се безвезни и сметам дека не треба да дадам одговор на истите, ги прерипувам, одам во друга тема да пишувам, нема сигурно со цела сила да се фрлам на реметење на некое девојче пошто ми е досадно.

Пак ќе кажам, има хумор и wannabe хумор кој не е ништо повеќе освен плејада на навреди со смајли на крај.

Има теми кои се префрлувале во ЧДА и биле смешни и имало интересни и навистина духовити одговори. Ова тука е лакрдија.

За некои работи не правам разлика во однос на реален и виртуелен свет. И на едното и на другото место не сакам исмејување и истото никогаш не го правам и вака реагирам и кога се случува вакво реметење пред мои очи. Лесно е да се собере група луѓе и да ремети некого, ама дали е тоа коректно е прашање кое треба да се подразмисли...

И што се однесува на прашањата, секој од нас во текот на својот живот си поставил или се замислил за некое глупаво или безвезно прашање, ама немало кој да чуе, па да направи зезанција. Никој не се родил генијалец.
Што се однесува до мене на оваа тема и готово,крај ти ветувам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom