Секс прашања од кои се срамите...

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А од кога тоа форумот стана место каде луѓето кои имаат проблеми (без разлика на тоа какви и да се) се исмејуваат? До таму е дојден човечкиот ментален склоп? Тука на форумов луѓето сите родени се училе, уште на три месеци знаеле све, а? Форум е и за тоа, човек да си постави прашање и истото да му биде одговорено, не мора тоа да биде со цинизам и иронија.

Ако прашањата и се безвезни и сметам дека не треба да дадам одговор на истите, ги прерипувам, одам во друга тема да пишувам, нема сигурно со цела сила да се фрлам на реметење на некое девојче пошто ми е досадно.

Пак ќе кажам, има хумор и wannabe хумор кој не е ништо повеќе освен плејада на навреди со смајли на крај.

Има теми кои се префрлувале во ЧДА и биле смешни и имало интересни и навистина духовити одговори. Ова тука е лакрдија.

За некои работи не правам разлика во однос на реален и виртуелен свет. И на едното и на другото место не сакам исмејување и истото никогаш не го правам и вака реагирам и кога се случува вакво реметење пред мои очи. Лесно е да се собере група луѓе и да ремети некого, ама дали е тоа коректно е прашање кое треба да се подразмисли...

И што се однесува на прашањата, секој од нас во текот на својот живот си поставил или се замислил за некое глупаво или безвезно прашање, ама немало кој да чуе, па да направи зезанција. Никој не се родил генијалец.
Она очигледно има погрешна слика за форумов.
Она сака нејзините проблеми сака да ги решава на форум,мало морген.
Сите имаат проблеми,не е единствена.

Самата треба да е свесна,кога си играат веќе мајтап со неа,што има уште да биде активна на тој форум,повеќе самата си праи лошо на себе.

Самата треба да е свесна,кога си играат веќе мајтап со неа,што има уште да биде активна на тој форум,повеќе самата си праи лошо на себе.
ti si tuka druze imas prijateli i frendovi a taa e tamu daleku bez nikoj mozebi i zatoa pretpostavuvam saka da se druzi so vas:noze:

Никој ли нема храброст да им каже на јунфериве што ја заебаваат за звуците слични на прдење, кои се испуштаат од вагината, дека навистина постојат?
Си мислат дечките оти заебанција беше :tapp:
Добро е, битно се направија ебачиштаипол и се изглупираа...

За се’ е во право Crazy in Love Ниту јас никогаш не сум ја сфаќал потребата да се омаловажува некого пред јавност и погрдно да се нарекува. Па макар и да е двоен јузер, не гледам потреба за исмевање. Ако сака некој да се ремети преку двоен јузер, едноставно игнорирај го и ќе прекини, а вака само го потхрануваш.

А што има лошо во тоа? Отвори на пример во Автомобилизам подфорум и види колкумина има што сакаат проблемот да го решат на форум, ама никој не ги исмева и не ги нарекува погрдно оти немаат појма од механика. Иако решението пак на крајот ќе го побараат на механичар, прво ќе побараат помош на форум. Не гледам разликата која е ако побараш помош за прашање од тема љубов и секс :unsure:

Абе и ја да отворев тема исклучиво наменета на тоа да си најдам девојка и мене ќе ме скинеа од заебавање. Немој да се чудиш, Crazy, тоа ти е природна работа.

Абе и ја да отворев тема исклучиво наменета на тоа да си најдам девојка и мене ќе ме скинеа од заебавање. Немој да се чудиш, Crazy, тоа ти е природна работа.
Епа за жал, до тој степен сме стасани кај нас во менталитетот, кога се во прашање такви теми... Ако е вистина дека е таа и не е двоен јузер и е израсната во Белгија, епа тогаш не ме чуди воопшто да пиши таква работа на форум.

Дали ти тоа у првиот пост уствари напиша дека пичката може да прди ??! :vozbud:

Бетер и од неа си :)
Може. Иако не е вистинско ,,прдење,,.
Вака делуваш многу невино ;)
--- надополнето: 15 ноември 2012 во 02:40 ---
НЕМОЖАМ ДА ВИ СЕ ИЗНАЧУДАМ НА ЗЛОБНИТЕ ВАШИ ДУШИ И НА ПАМЕТОТ КОЈ СЕ РАДУВА НА СЕКОЈА МОЈА РЕЧЕНИЦА И ОДМА ВИЕ ДА ВРАТИТЕ СО ВАШИТЕ НАЈГЛУПАВИ КОМЕНТАРИ

АБЕ ЛУЃЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА СО МАКЕДОНИЈА
СИТЕ СТЕ ИЗВЕТРЕЈАЛЕ КАКО ПЛИНСКА БОЦА БЕ АМАН БЕ ЛУЃЕ

ИМА ЛИ НЕКОЈ НОРМАЛЕН?
ОТИ СТЕ ТОЛКУ РЕМЕТЕНИ ВО МОЗОКОТ?
јас имам 20 години ама сепак знам кај ми е граница на се, се има ред за да се шегува а се има ред и да си озбилен.
Можам да си замислам сите од вас на некој погреб сите плачат а вие се тролате и се смејте.

Свестете се додека е време... ама мислам џабе зборам...

Тоа е страшното, што имаш 20, а се однесуваш како да имаш 13...

Ц ц ц, кои дркаџии има на форум не е могуче. Уклучете порнхуб и удрете си едно руче, ќе ви помине, не да коментирате за некои работи за кои ништо не знаете/не сте влегле

leandra
Минатата тема ја заклучи и неможев да ти пишам...
Се жалеше дека не си можела глава да кренеш од пријави и бришење офтопици?
Никад да не кренеш!

Па коа дозволувате вакви слоници да го симнуваат форумот на такво ниско ниво,малку ви е работата.

Дај бе не дозволувајте секој да може да си игра курташак тука...
Како да го познаете маминото синче? или слонче беше бе?

немој молим те...

Може ли јас на пример да спијам некогаш и малава да го испамира цел љубов и секс?
Или мислиш дека јас не спијам и ја чекам веселинова да отвори тема.
Фала ти за клетвата, појака форумска клетва немам добиено :ROFLMAO:

Патем темава се затвора од причина што нема дискусија само навреди и објаснувања. Ја молам младата госпоѓица ако сака да отвора 10 теми на ден, да ми пише пп за да и отворам една тема Веселинова сака да каже и никој нема да ја задева ќе си биде заклучена, а сите новости од британските научници ќе си ги постира таму.
Подфорумот љубов и секс никад нема да се претвори во калакурница. Јасно Веселинова?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom