Секс прашања од кои се срамите...

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не бе девоче ти си ХИТ.....ЛАВИЦА....хахахахха....денес умирам поради тебе и Екстрим1.....тој Македонец прави формации и искажува љубов према Реал Мадрид, таа бара љубов од Македонија....како што видов момакот е добар и во цртање, може и да и нацрта колку ја љуби....одлична комбинација(y)

Газиш, жими се.....Г-А-З-И-Ш.......да верував во сајбер љубов, ќе ти дадев Скајп...мада, додека сум на работа може и да ме забавуваш:pos:

Ајде да се вратиме на темата . Еве едно прашање од мене ми се дига на слоници со 100 % шминка. Дали треба да отидам во зоолошка градина ?
Не вреѓај сега така и ти пробај така малце од околу не биди апла сељак...:)
--- надополнето: 14 ноември 2012 во 23:52 ---
Не бе девоче ти си ХИТ.....ЛАВИЦА....хахахахха....денес умирам поради тебе и Екстрим1.....тој Македонец прави формации и искажува љубов према Реал Мадрид, таа бара љубов од Македонија....како што видов момакот е добар и во цртање, може и да и нацрта колку ја љуби....одлична комбинација(y)

Газиш, жими се.....Г-А-З-И-Ш.......да верував во сајбер љубов, ќе ти дадев Скајп...мада, додека сум на работа може и да ме забавуваш:pos:
Камо вакви секој ден да има рај ќе биде сеир за извоз ќе има.:pos:

НЕМОЖАМ ДА ВИ СЕ ИЗНАЧУДАМ НА ЗЛОБНИТЕ ВАШИ ДУШИ И НА ПАМЕТОТ КОЈ СЕ РАДУВА НА СЕКОЈА МОЈА РЕЧЕНИЦА И ОДМА ВИЕ ДА ВРАТИТЕ СО ВАШИТЕ НАЈГЛУПАВИ КОМЕНТАРИ

АБЕ ЛУЃЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА СО МАКЕДОНИЈА
СИТЕ СТЕ ИЗВЕТРЕЈАЛЕ КАКО ПЛИНСКА БОЦА БЕ АМАН БЕ ЛУЃЕ

ИМА ЛИ НЕКОЈ НОРМАЛЕН?
ОТИ СТЕ ТОЛКУ РЕМЕТЕНИ ВО МОЗОКОТ?
јас имам 20 години ама сепак знам кај ми е граница на се, се има ред за да се шегува а се има ред и да си озбилен.
Можам да си замислам сите од вас на некој погреб сите плачат а вие се тролате и се смејте.

Свестете се додека е време... ама мислам џабе зборам...

Veselinovic duso ako ti gi izbrisat temite nemoj da mi se sekiras zatebe ke go zakupam cel forum ako treba more i gratis server ke im dadam samo da ima mesto zatebe :D

Не вреѓај сега така и ти пробај така малце од околу не биди апла сељак...:)
--- надополнето: 14 ноември 2012 во 23:52 ---

Камо вакви секој ден да има рај ќе биде сеир за извоз ќе има.:pos:
Кого да вреѓам ? Прашувам само, за да се вратиме на темата . Многу ја испоганија . цц

aj bidi mi ondak best friend
pisi u inbox :) kissce

НЕМОЖАМ ДА ВИ СЕ ИЗНАЧУДАМ НА ЗЛОБНИТЕ ВАШИ ДУШИ И НА ПАМЕТОТ КОЈ СЕ РАДУВА НА СЕКОЈА МОЈА РЕЧЕНИЦА И ОДМА ВИЕ ДА ВРАТИТЕ СО ВАШИТЕ НАЈГЛУПАВИ КОМЕНТАРИ

ИМА ЛИ НЕКОЈ НОРМАЛЕН?
јас имам 20 години ама сепак знам кај ми е граница на се, се има ред за да се шегува а се има ред и да си озбилен.
Можам да си замислам сите од вас на некој погреб сите плачат а вие се тролате и се смејте.

Претеравме, ти се извинувам :) Би сакала да одиме на кафе/чаj/пиво?

ИМА ЛИ НЕКОЈ НОРМАЛЕН?

Ти си отиде од маќедонија за кратко и збеснаа људево.

aj bidi mi ondak best friend
pisi u inbox :) kissce

Многу агресивно, правиш да ми биде не пријатно....туку така, одма бест френд....некако, не мислиш дека е брзо. Јас другарството го ценам многу повеќе:unsure:

Не ја влажни жити се :D

Уствари девојчето за некои работи што ви ги кажа во поглед на реметењето е во право. Не е секоја реченица за ремет, не значи дека ако неколку пати отворила тема што завршила во ЧДА, дека ви дава за право секој нареден пост да и го реметите и да ја исмејавате.

Друг член да ги отвореше темиве, немаше волку сеир да пукате.

Се срамам кога женските ми викаат немој толку длабоко да ми влагаш ме боли. Па зашто мора да ми биде толку голем. Не е фер....
Дали сум нормален?

Уствари девојчето за некои работи што ви ги кажа во поглед на реметењето е во право. Не е секоја реченица за ремет, не значи дека ако неколку пати отворила тема што завршила во ЧДА, дека ви дава за право секој нареден пост да и го реметите и да ја исмејавате.
Така се поставила,кој и е крив.

Многу агресивно, правиш да ми биде не пријатно....туку така, одма бест френд....некако, не мислиш дека е брзо. Јас другарството го ценам многу повеќе:unsure:
Опа.те капариса тебе ај,знаеш како идат тие работи другари,другари ама другарски најслатко е:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom