RazerOptic
Admirable
- Член од
- 10 ноември 2012
- Мислења
- 170
- Поени од реакции
- 125
Ја имам едно прашање ама се срамам да те прашам :
Колку кила шминка имаш на лицето ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие либераливе ми се најомилени у ремет дискусии.А зашто мора да сте толкави хејтери и дебили како пи`ка да не сте виделе ?????????????????????????????????????????
Убаво си пишала тема девојчето па и да ископирана од негде потруди се и ти ископирај од негде и отвори дискусија врз основ на тоа. Ова е форум и новите теми и мислења го прават форумот жив што не е јасно ??
А прочитав коментари од типот ти прди пи`ката или невина си сакаш да се скинеш и не ми се веруваше на кое дереџе може мушки пол да биде у Македонијава и после ке отварате други теми ````` Зашто девојчињава наши ни се ебеле со странци```` Е зашо де ??? Ебати идиотите вие треба да напуштите форумов а не корисник кој културно отворил тема и остваил простор за дискусија
ај ако може одговор на моето прашањеАј со арно ќе се обидам :
Замислете дека јас со некој од вас разговарам во живо за некоја си тема и вие вака ми се понашате? Мислам нема смисла, ако ви смета темата ќе кажете немам интерес за некакво мислење,се воздржувам,молим лепо.
Што толку сум ви згрешила па да сум ви мета на тролање и вреѓање.
Само едно ќе ви кажам.
Јас не ви судам, ГОСПОД СЕ ГЛЕДА, БАВЕ АМА НЕ ЗАБРАВЕ!
Ја имам едно прашање ама се срамам да те прашам :
Докажи дека господ се гледа и ќе ти дадам да ми го видишСамо едно ќе ви кажам.

Ги укопа сега сите ! БРАВОГОСПОД СЕ ГЛЕДА, БАВЕ АМА НЕ ЗАБРАВЕ!

Девојче пак ќе те прашам што е срамно во прашањава жити се? Да не му се дигне ајде де ама ова срамноАј со арно ќе се обидам :
Замислете дека јас со некој од вас разговарам во живо за некоја си тема и вие вака ми се понашате? Мислам нема смисла, ако ви смета темата ќе кажете немам интерес за некакво мислење,се воздржувам,молим лепо.
Само едно ќе ви кажам.

се палам на грди девојки со 100 % шминка, дали е можно да сум педер ?Еден ден можеби некој од вас ќе има дете кое нема да најде пријатели, нема да биде сакано во фамилијата, нема да може да оди, да зборува и ред други проблеми во животот. Е тогаш ќе се сетите дека тоа е казнатаод бога за сите кавги и вреѓања на едно невино девојче на овој форум.
Еден ден можеби некој од вас ќе има дете кое нема да најде пријатели, нема да биде сакано во фамилијата, нема да може да оди, да зборува и ред други проблеми во животот. Е тогаш ќе се сетите дека тоа е казнатаод бога за сите кавги и вреѓања на едно невино девојче на овој форум.
Господ би не наградил со Ким Кардашијан,Џек Дениелс и вагон Малборо Лајт затоа што те заебаваме.Ај со арно ќе се обидам :
Само едно ќе ви кажам.
Па нели сега ме убедуваше во ПП дека си имала секс ццц срамота,што си тииииииЕден ден можеби некој од вас ќе има дете кое нема да најде пријатели, нема да биде сакано во фамилијата, нема да може да оди, да зборува и ред други проблеми во животот. Е тогаш ќе се сетите дека тоа е казнатаод бога за сите кавги и вреѓања на едно невино девојче на овој форум.

се палам на грди девојки со 100 % шминка, дали е можно да сум педер ?

Ајде да се вратиме на темата . Еве едно прашање од мене ми се дига на слоници со 100 % шминка. Дали треба да отидам во зоолошка градина ?
Еден ден можеби некој од вас ќе има дете кое нема да најде пријатели, нема да биде сакано во фамилијата, нема да може да оди, да зборува и ред други проблеми во животот. Е тогаш ќе се сетите дека тоа е казнатаод бога за сите кавги и вреѓања на едно невино девојче на овој форум.