П
Пепси_
Гостин
Ова нема врска со чистата совест. Јас ако одлучам дека со некој сакам само да се плеснам за една вечер, таму веќе не ми работи совеста. Се препуштам на инстинкти. На тоа јас лично повеќе гледам како мала авантура која сакам да ја искусам, да пробам како е.
А ако некој го симпатишам повеќе време, дефинитивно нема да се плескам со него од прва вечер. Ќе одиме со малку заведување и глумење неодоливост. Пошто ако ми се свиѓа, ќе сакам да го задржам за подолго. Нели?![]()
Точно,ама од друга страна ако има јака страст зошто да не и после таа вечер ? зависи и од ситуацијата и кон шо целат 2 личности. треба отворено да се играе.

Ај сега малце озбилно шала на страна да тргнеме. Секс на првата вечер ЈОК! од причина што јас тоа никогаш не сум го практикувал да се смувам со некоја и ајде сега домче или пак во хотелче да одиме и ајде во кревет да се опнеме. Зошто не практикувам и според мене не треба да се практикува? Проблемот е во тоа што личноста која си ја запознал незнаеш ко прво каква е, дали има некоја болест, бактерија и сл. Без разлика дали ќе ставиш кондом или не. Постојат многу други начини на пренесување некоја болест кои јас не би сакал да ги пишувам тука сепак можеби малце ќе биде гадничко за некои. Најмногу не практикувам да имам секс за една вечер од причина што мене мие глупаво и чуството е премногу лошо ај да не кажам грозно, запознаваш типка и ја легнуваш и што? јас едноставно во тоа не уживам секс за една вечер додека има доста многу личности кои тоа го практикуваат скоро секое излегување па ај да не кажам и на работа но кај нив шансите да закачат некоја болест се доста големи. Затоа финален одговор мој би бил: НЕ!
Фала лепо на исцрниот одговор.

но сенс
? и сврши?