Секс на "пијано"

• Креатор на темата Креатор на темата SWEDEN
  • Време на започнување Време на започнување
Mozma da kazam deka sum imala seks vo pijana sostojba, no ne celosno, tuku podnapiena, i sum izuvala vo toa mnogu, poopustena stopostotno, a i mojot partner bil vo ista sostojba, pa ni bilo mnogu dobro.
No sum imala ednas seks so PIJAN, i tao bilo odvratno, iskustvo...se pijan coek ne mozes da se razbrese vprocem, a i se znae vergal trista na saat a nikako da svrsi, pa samiot ke si kaze deka ne moze veke,,,zar e toa dobro:uvo:
Od prva vecer, ne sum imala seks, toe ni me e veruvanje deka treba da e normalno.
a devojceto sto si kazuva deka ne saka od prva vecer, ja vo toa ja podrzuvam i ne znam sto tolku morali i komentari za nesto sto e noramlano kaj normalnite devojki:toe:
Sekoj si ima svoj stav, i ne veruvam deka ima potreba da laze.
I sega da ja ubeduvate deka onaa sto dava prva vecer e kurva, koga za poveketo e takvo mislenjeto, pa i od maska strana, e samo gubenje vreme vo ovoj slucaj:nenene:

Точно 7 пати до сега сум имал секс во пијана состојба-не малку фатен туку пијан во вистинска смисла на зборот.

За мене вака се одвиваат работите. Пред да почне самиот чин сум многу попален, откако ќе почне за едно 10 минути ми станува досадно а и се уморувам затоа што ми се спие, ми текнуваат други работи што би можел да ги правам.
Проблемот е што кога сум во алкохолизирана состојба паметот не ми е ни во сексот ни во девојката и тоа го прави самиот чин да трае подолго од посакуваното и очекуваното. Одкако фала богу ќе се заврши сум премногу уморен да правам било што друго и едноставно си зафаќам спијачка поза и ме снемува до време за ручек наредниот ден.
:wink:

И кај мене е вака (зборам за сериозно тиквосување :pijan:). Се однесувам попалено, иницирам секс, опуштена сум и све.. и кога ќе почнат ритмичките движења, почнува да ми се врти и да ми се спие и ми се здосадува .. можеби затоа изгледа така долго :toe:.

Еднаш ми се случи да заспијам у сред најжешка акција.. :sekss: Дечко ми уште наоѓа прилики да ме заебавана таа тема .. Оттогаш, пијани практизираме само во стоечка или друга некоја екстремно неудобна положба (например во кујна на садопер додека чешмата ми се забива меѓу ребра)

Еднаш ми се случи да заспијам у сред најжешка акција.. :sekss: Дечко ми уште наоѓа прилики да ме заебавана таа тема .. Оттогаш, пијани практизираме само во стоечка или друга некоја екстремно неудобна положба (например во кујна на садопер додека чешмата ми се забива меѓу ребра)
:oftopic:
Ova navistina? Leleee, mislam deka ke se samoubijam neshto vakvo da mi se desi. Stvarno!:kesa:
E koga velam jas deka nechini da se pie, vie NE! I posle problemi....

Не сум имала секс на пијано она ептен:helou:

mortus piana ne sum bila ama potpianeta da iu zakon e stvarno
mmmmmmmmmmmm sea sum uste so nego

Не е лошо,подолго трае,подиво е... едноставно кога ќе размислам....абе закон е :vozbud:

Поради тоа што јас кога имам вишок алкохол во мене, ми се успоруваат сите можни функции и не сум способна за ништо, оваа варијанта некако не иде.:)
Значи или трезно или една чаша алкохол, после тоа шансите се 99% да заспијам, што би било многу глупаво.:)

Поглупо нешто нема, ем ништо не чувствуваш, ем не ти е најарно, ем се е безвеза. Поглупо неможи да биди.

Море кога сум пијан,ама онака добро пијан,ако не ми се спие и ако сум попален....-секрето-ФУЧЕ!!!!!!:vozbud:
Тогаш растурам...знае да не се крене цел како шо треба,ама со труд и те како се компензира.
И да....со пијан човек не можеш да се разбериш ако се сексате:toe::pos2:

Koj sto saka neka rece seks na pijano si ima nekoj poseben shmek :D Sloboda, opustanje, nekoj poseben vid na vozbuda... ;)

Се е супер на пијано ама да бидам реален трае како неполно работно време ХАХАХАХААХ :D

Ја анализираш врската со партнерката, ги разгледуваш сите аспекти добро лошо, додаваш одземаш, што е во ред што не е и... донесуваш трезвена, сигурна одлука, дека врската треба да се прекине. Не ја бидува работата и крај. Се наоѓаш со другарите (колегите) седнувате на пиво и си викаш тамам ќе ми дојде да можам по слободно да се изкажам. Пивата не се едно две туку малку повеќе (па и некоја чаша вино) и ти така пун со “самодоверба“ од алкохолот идеш дома да и ја соопштиш одлуката на партнерката „душо ова е КРАЈ“ (си повторуваш у глава што ќе и кажеш :) ) . Таа веќе заспала ти застануваш на врата, ја гледаш ,,, (се клатиш малку :) ) и наместо да ја разбудиш за лошиот муабет ти и влегуваш клизачи за секс без муабет директива. (ммм... кој??? што... АААА) Сексот е супер и си заспиваш исцрпен и насмеан. :)
Наравоучение.
Секас на пијано не е арен го одложува решавањето на проблемите. :)

PrettyWoman156.jpg

Али факат дека шише вино старо 15+ години и на дева Марија ќе и ги соблече гаќичките.

Јас сум имал секс пијан на клавир :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom