Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ах уште колку пати ќе го напишам оваKolku sexa ste imale od prva vecer a ste bile pijani ?
Ма ни по трета, секс само после петтата вечер:kesa:Kolku sexa ste imale po treta vecer a ste bile pijani ?
prasanje i za zenite kakov vi bil sexot so pijan partner ?
ниеднаш од прва вечерKolku sexa ste imale od prva vecer a ste bile pijani ??
неколку,али не камен пијан онака подпивнатKolku sexa ste imale po treta vecer a ste bile pijani ??
освен што процесот трае подолго друг филинг не сум осетил :wink:Sto filing ste imale ?
Moze i kovana ograda ii PIkovana fasada imash a?Slusaj ja ne lazam , posle pola litro viski ebam po 3 saata normalno mavam i dva tri red bula i idi zapri ja paklenata mashina posle...
tebe ako te facha od tri chashki toa si ti , mene pola litro koa sum u forma mi e samo zagrevanje... zatoa :kesa:
Normalno deka mi bilo ubavo kako se potish se otreznuvash i se poubavo i poubavo e ... bashka ja bivsh sportista u top forma u najboljim godinama, telo remek delo plochki mermer, plivanje sekoj den po saat vreme zdrav jak organizam ... sto ne ti e jasno ???
Kolku sexa ste imale od prva vecer a ste bile pijani ?
Kolku sexa ste imale po treta vecer a ste bile pijani ?
prasanje i za zenite kakov vi bil sexot so pijan partner ?
Sto filing ste imale ?
Oficijalno te progtlasuvam za Devica Marija i te odlikuvam so orden so zlaten venec ... ne si lesna devojka eve ti tapija .
Ima film Dzems Bond Nikogash ne kazi nikogash
koa ke se desi da vratis ordenov !
Zasto rekle starite raduj se kure na pijano piche ???
Kaj mi e be Ljupcho ...Ljupco vrati se