Секс како услов за вработување?

seks za da se vrabotam...nikako

pa so znam glupo e se ponizuvas go gubis dostoinstvoto,vo nasata drzava toa mn loso se svaka i pak moze da ne te vraboti zaso seksot ne e garancija.sega mislam deka e dovolno neli?

никогаш нема да го направам тоа и доколку добијам таков предлог у иднина може да добие само плуканка у фаца не си го продавам телото за ништо на светов колку и да ми е важна таа работа и колку и да ми биде значајна у животот

Во никој случај... Патетично е...

секоја амбициозна жена , дали преку флерт, мување или секс ќе гази све пред себе за стаусот за кариерата за ``еманципацијата``...посебно ако е сама свесна за својот сексипил.

пошо гледам темата не е ограничена само на женски ... радо би и пружил секс на шефицата за работно местенце, оти да не ... е сеа ако е некоја пес грда со очи да не се гледа то е веќе друго 20, тогаш барам ново работно место :), или па евентуално ако работното место е незаменливо ќе замижам еднаш јебига :)

Толку жени има што напредувале (и напредуваат) во кариера преку кревет ама на форум сите до една (со чесни исклучоци :icon_lol:) се морални и доблесни до небо.

Или е парадокс или Македонија има најпоштени девојки на светот :icon_lol: .

Чук ЧУк...Добар ден..:smir: дојдов во врска со огласот околу вработување. Сакам да работам. Работодавачката: аха вие сте тој Шмекер...па да ни требаат такви кадри како што сте вие господине Шмек...но првин треба да исполните еден критериум за да работите у оваа фирма.
Јас: Да..а тоа е?:uvo:
Работодавачката: Па..да ме :sekss:
Јас: Ауу па шо знам некако :kesa:...Не сепак мислам дека (и уште не докажан ме прекинува)
Работодав: Тогаш ништо од бизнисот..
Јас: Ма добро мислам ви се молам...како ништо од бизнисот хехе...
и биднува :sekss:њето и Шмекерот има работа :)

секоја амбициозна жена , дали преку флерт, мување или секс ќе гази све пред себе за стаусот за кариерата за ``еманципацијата``...посебно ако е сама свесна за својот сексипил.

Секоја пациентка што нема три чисти и абер од работата ќе ги цица оние кои размислуваат само со долната глава.
Сексипилот само ја подотвора вратата,ништо повеќе.

Чук ЧУк...Добар ден..:smir: дојдов во врска со огласот околу вработување. Сакам да работам. Работодавачката: аха вие сте тој Шмекер...па да ни требаат такви кадри како што сте вие господине Шмек...но првин треба да исполните еден критериум за да работите у оваа фирма.
Јас: Да..а тоа е?:uvo:
Работодавачката: Па..да ме :sekss:
Јас: Ауу па шо знам некако :kesa:...Не сепак мислам дека (и уште не докажан ме прекинува)
Работодав: Тогаш ништо од бизнисот..
Јас: Ма добро мислам ви се молам...како ништо од бизнисот хехе...
и биднува :sekss:њето и Шмекерот има работа :)

Ajde airlija Shmeker slusam si se vrabotil kako kamerman vo G-dza Ministerka :wink::)

Секс само за задоволство. Ако со тоа задоволство доаѓа бонус и работно место, уште поубаво, не би имала против. Не сум баш сигурна дека би можела само да мижам и да си мислам на евентуалното ново работно место.

Ја мислам дека тука големо влијание има и работното место што се нуди. Во животот понекогаш мораме да правиме и отстапки, па така ако ни се нуди работно место за кое можеме да сонуваме, тогаш....

Back
На врв Bottom