- Член од
- 26 февруари 2012
- Мислења
- 271
- Поени од реакции
- 232
Зависи дали вреди. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Кога ке видиш во приватниве фирми кај нас колку само млади и згодни девојки има си викаш сите,, компетентни и стручни" се, па затоа се примени yea right. Се плескаат студентки со 50+ и 60 годишни професори за 6 во индекс, а пак за вработување да не прауме муабет.
Имаш нешто женско по фамилија?Neka se praat fini site , se znae kako ide rabotava retko koja bi odbila
Neka se praat fini site , se znae kako ide rabotava retko koja bi odbila
Нема ништо лошо, се надевам некој ден жена ти ќе ја искористи шансата која и се пружа.многу нафурани жениве......шо има лошо ако го искористите шефот,предност која ние машките ни е многу потешко да ја изведеме......
Можеби еден ден ќе земе жена шо си е веќе унапредувана, унапредувана. После заедно ќе си расприкажуваат и ќе се смеат на тие убај деној коа му го испушила на шефот за да стигне до тоа шо е денес.Нема ништо лошо, се надевам некој ден жена ти ќе ја искористи шансата која и се пружа.
велиш и ќе ми се к**** со то ?? јас се снајдов - види ти шо си направил во животот......лесно ви е вас......Нема ништо лошо, се надевам некој ден жена ти ќе ја искористи шансата која и се пружа.
А ние што ијаме жени у директоратот како стигнафме до позиција да се вработиме а? Бисекшуал фаза сеа ќе се изнајде а ?
Има непристојни предлози секаде, но не е и точно тврдењето дека ретко која би одбила секс за работа, сеуште има женски чеда кои држат до својат чест и достоинство, така да муабетов ич вода не ти држи.
Имаш нешто женско по фамилија?

Уфф ако е некоа стегната газдарица,онаква со очила и костум со сукња прилепено по нејзе,црвен кармин .........ама освен тоа,среде секс ќе барам повишување и све инаку нема дупење![]()
Не постои такво нешто,газдарица,стегната,успешна,убава и слично...да го има сето ова воопшто не би те ни уценувала за секс...
--- надополнето: 31 август 2012 во 19:48 ---Една работа што гледам никој не ја спомнува е дека вакви ситуации ретко се случуваат на нормална личност. За да бидете ставени во ваква позиција треба работодавецот да е речиси сигурен дека ќе прифатите и дека немате избор. Малце е подруго ако на пример си самохрана мајка и добиеш ваков ултиматум. Сите што рековте не би подругојаче би размислувале.[/quote
A sto ima vrska toa ako sum samohrana majka, pa zarem ke pagam tolku nisko nekoj da me ucenuva za rabota ...ma neka se goni u tri p m, ne e ni prv ni posleden , rado bi prifatila bilo kakva druga rabota , makar i cistacka i bilo sto , ali vo nikoj slucaj ne prifakam nekoj da mi gazi na dostoinstvo i da se prostituiram za pari .Od rabota nema sramota , ke rabotam bilo sto ,ama za cesno zaraboteni pari so maka i trud , za da utre deteto moze slobodno da go poglednam vo oci , a ne da vedam glava pred nego .