Секс како услов за вработување?

Кога ке видиш во приватниве фирми кај нас колку само млади и згодни девојки има си викаш сите,, компетентни и стручни" се, па затоа се примени yea right. Се плескаат студентки со 50+ и 60 годишни професори за 6 во индекс, а пак за вработување да не прауме муабет.

Neka se praat fini site , se znae kako ide rabotava retko koja bi odbila

Neka se praat fini site , se znae kako ide rabotava retko koja bi odbila

А ние што ијаме жени у директоратот како стигнафме до позиција да се вработиме а? Бисекшуал фаза сеа ќе се изнајде а ?
Има непристојни предлози секаде, но не е и точно тврдењето дека ретко која би одбила секс за работа, сеуште има женски чеда кои држат до својат чест и достоинство, така да муабетов ич вода не ти држи.

многу нафурани жениве......шо има лошо ако го искористите шефот,предност која ние машките ни е многу потешко да ја изведеме......

многу нафурани жениве......шо има лошо ако го искористите шефот,предност која ние машките ни е многу потешко да ја изведеме......
Нема ништо лошо, се надевам некој ден жена ти ќе ја искористи шансата која и се пружа.

Нема ништо лошо, се надевам некој ден жена ти ќе ја искористи шансата која и се пружа.
Можеби еден ден ќе земе жена шо си е веќе унапредувана, унапредувана. После заедно ќе си расприкажуваат и ќе се смеат на тие убај деној коа му го испушила на шефот за да стигне до тоа шо е денес.

велиш и ќе ми се к**** со то ?? јас се снајдов - види ти шо си направил во животот......лесно ви е вас......

А ние што ијаме жени у директоратот како стигнафме до позиција да се вработиме а? Бисекшуал фаза сеа ќе се изнајде а ?
Има непристојни предлози секаде, но не е и точно тврдењето дека ретко која би одбила секс за работа, сеуште има женски чеда кои држат до својат чест и достоинство, така да муабетов ич вода не ти држи.

Mnogu se retki tie, vo denesni uslovi ne se biraat sredstva za napreduvanje na rabotno mesto, dobro sum zapoznaen so tie raboti i sum uvidel po firmive kako e , za onie so cest i dostoinstvo sekoja cest , a da ne zboram po studentskive domovi za mesto vo studentski tuka pa uste poveke imam oseteno kako e
--- надополнето: 31 август 2012 во 18:17 ---
Имаш нешто женско по фамилија?

Imam :)

Уфф ако е некоа стегната газдарица,онаква со очила и костум со сукња прилепено по нејзе,црвен кармин .........ама освен тоа,среде секс ќе барам повишување и све инаку нема дупење :D

Нема шанси! А и мислам дека е доста глуп потег. Ето да речиме, го правиш ти тоа, после тоа не си веќе интересен, па доаѓа некој понов и ради исто ти ја зима работата. И шо си направил ти? Ништо, само си се понижил како човек, ако не пред друг, пред себеси! :)

Уфф ако е некоа стегната газдарица,онаква со очила и костум со сукња прилепено по нејзе,црвен кармин .........ама освен тоа,среде секс ќе барам повишување и све инаку нема дупење :D

Не постои такво нешто,газдарица,стегната,успешна,убава и слично...да го има сето ова воопшто не би те ни уценувала за секс...тие стегнати,убави и што повеќе се сконцентрирани на изгледот отколку на работата се обично оние кои што никогаш не одлучуваат за вработување(ретки случаи ако наследат)...затоа денес девојките не разбираат дека фенимизмот е опасен за нив,оти тој феминизам ги учи на тој начин да ги стекнуваат работите,мада со тоа уште потешко ке стигнат до врвот затоа што никој не ти дава "независност" преку секс, ке сака пак секс од истата а ако даде независност сигурно нема да го добие...во ова појава најчесто девојчињата се впуштаат,но не разбираат навистина во што се впуштаат ...и немо=ам д разберам,а гледам таква појава е почеста,на вакви работи почнаа и мајките да ги учат своите керки да посегнуваат,а пак најчесто се форсира девојчето да најде некој богат плен да забремени од него и да го уценува за брак...искрено ми се гади од вакви гомна од луѓе (кој се препознае во ова на форумов и која се согласила на истото нек се ебе и нека скапе во морална понизност до крајот на својата присутност на овој свет)..поздрав

Една работа што гледам никој не ја спомнува е дека вакви ситуации ретко се случуваат на нормална личност. За да бидете ставени во ваква позиција треба работодавецот да е речиси сигурен дека ќе прифатите и дека немате избор. Малце е подруго ако на пример си самохрана мајка и добиеш ваков ултиматум. Сите што рековте не би подругојаче би размислувале.
--- надополнето: 31 август 2012 во 19:45 ---
Не постои такво нешто,газдарица,стегната,успешна,убава и слично...да го има сето ова воопшто не би те ни уценувала за секс...

Не е до сексот, до мокта е

Една работа што гледам никој не ја спомнува е дека вакви ситуации ретко се случуваат на нормална личност. За да бидете ставени во ваква позиција треба работодавецот да е речиси сигурен дека ќе прифатите и дека немате избор. Малце е подруго ако на пример си самохрана мајка и добиеш ваков ултиматум. Сите што рековте не би подругојаче би размислувале.[/quote
A sto ima vrska toa ako sum samohrana majka, pa zarem ke pagam tolku nisko nekoj da me ucenuva za rabota ...ma neka se goni u tri p m, ne e ni prv ni posleden , rado bi prifatila bilo kakva druga rabota , makar i cistacka i bilo sto , ali vo nikoj slucaj ne prifakam nekoj da mi gazi na dostoinstvo i da se prostituiram za pari .Od rabota nema sramota , ke rabotam bilo sto ,ama za cesno zaraboteni pari so maka i trud , za da utre deteto moze slobodno da go poglednam vo oci , a ne da vedam glava pred nego .
--- надополнето: 31 август 2012 во 19:48 ---
Se izvinuvam za pogresno citiraniot post:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom