Г
Гучи
Гостин
ај ај, не и се пуштајВие сте прекрасна Личност. Ме одушевува со колку внимание помагате на учесниците на форумов.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ај ај, не и се пуштајВие сте прекрасна Личност. Ме одушевува со колку внимание помагате на учесниците на форумов.
Па викни некогаш да му се сневиди, да го пробаме и тоа чудоКакви поховани зденки сум направила синоќа, абе течеа од убавини! Мислам страшна работа е ова поховањево, да те избрука за цел живот.

Какви поховани зденки сум направила синоќа, абе течеа од убавини! Мислам страшна работа е ова поховањево, да те избрука за цел живот.
тие се многу млечни т.е. меки и се разлеват и јас ги утнав последниот пат,па наместо цели зденки си сркав со лажичка.
Сега знаеш нареден пат што да правиш, има надеж.Јас со брашно и јајца пробав, презла никаде не видов дека треба![]()
После баба ми ме прашува оти не се женам.sigurno e mnogu vkusnaНес торта
6 белки и 6 лажици шекер се матат и се додава 3 лажици брашно, 1 лажица зејтин, 100 грама сецкани ореви и 100 грама суво грозје. Се пече (во четвртаст плех) на тивок оган (150 степени), потоа се сече на 3 еднакви ленти.Фил:6 жолчки се матат со 6 лажици шекер во прав. Во одделен сад се матат 250 грама маргарин, 100 грама стопено чоколадо и 1 голема лажица нес кафе, и на тоа се додаваат претходно изматените жолчки и шекер. И на крај се филува и се јадеее
Тортава е еб*ње, сеа ке ја напнам мајка ми да ми ја направи

мхм, омилена ми еsigurno e mnogu vkusna![]()
за роденден по дифолт мајка ми ми ја прави, знае дека ја обожавам 
Се надевам дека сум ја погодил темава.
Како се подготвува ладно нес, и што е потребно за него?
Ми здосади турсково, а ладно нес ми се многу допаѓа, па би сакал да почнам и дома да го правам..Фала однапред.
ја имам али поубаво ми е без, ставам нес, шекер и малце топла вода и мешам да се растопат. после додавам малце ладна вода, млеко и мраз (само у лето
). И голтам 